Real klar med rekordbud på 18-årig målmand

Ifølge flere medier skulle Real Madrid være klar til at betale op mod 10 mio. € for den 18-årige argentinske målmand Augusto Batalla. Den unge argentiner spiller til dagligt i hjemlandet for River Plate. Rygterne kommer på dagen, hvor de sydamerikanske U-20 mesterskaber går i gang.

Hvis Batalla imponerer ved slutrunden, kan Real Madrid være sikker på at få kamp til stregen om målmandens underskrift. Netop derfor skulle Florentino Pérez være klar til at lukke handlen allerede nu ved at låne ham resten af sæsonen med mulighed for en permanent aftale til juni.

Batalla har endnu sin debut på River Plates førstehold til gode, men på det argentinske U-17 landshold, hvor han var anfører, skulle han have imponeret kongeklubbens scouts i sådan en grad, at Florentino Pérez nu er klar med en usædvanlig stor pose penge for en ung målmand. Argentinas U-17 landshold vandt de sydamerikanske mesterskaber i 2013, hvor man også nåede semifinalen ved VM. 

Succesfuld ungdomskarriere
Batalla blev kåret som turneringens målmand til U-17 verdensmesterskaberne for klubhold i 2013, som River Plate endte med at vinde. Her stiftede han  bekendtskab med Real Madrid, som argentinerne tabte til i gruppespillet.

River Plate gik dog videre i turneringen, hvor de slog Barcelona i semifinalen og senere Atlético Madrid i finalen. I de to kampe lukkede Batalla ikke et eneste mål ind, og imod Barcelona endte den unge argentiner med at være straffesparkshelten.

Batalla var fast mand i startopstillingen til U-17 verdensmesterskaberne i 2013. En turnering, der blev vundet af Nigeria efter en sejr på 3-0 over Mexico. Argentina måtte nøjes med fjerdepladsen efter nederlag i bronzekampen på 4-1 til Sverige.


Seneste artikler...

Annonce