Matchvinder Morata: Jeg føler mig som et barn igen

Den perfekte fødselsdag: Matchvinder og tre point på kontoen.

Det var en selv sagt glad Alvaro Morata, der mødte den spanske presse efter kampen, hvor spanieren tilmed blev matchvinder på sin fødselsdag. Han var blandt andet inde på sin egen rolle i truppen, ligesom han også var ude med roser til Cristiano Ronaldo.

Kampen

- Det var en meget svær kamp. Athletic (Bilbao, red.) er et godt hold og det er altid svært at slå dem. Flere tophold taber point til dem. Vi spillede ikke den bedste kamp, men det vigtigste er, at vi vandt kampen. Nu skal vi arbejde på at forbedre os.

Ambitionerne

- Vores mål er at vinde alt i år, og jeg er nødt til at acceptere trænerens beslutninger, arbejde hårdt og give mig fuldt ud. Jeg er meget glad for at være tilbage i Madrid. Vi ligger på førstepladsen og vi skal fokusere på at blive ved med at arbejde, så vi kan vinde titlen - det er vores stå mål.

Mål på fødselsdagen

- Jeg kunne ikke have skrevet historien bedre selv. Det er min fødselsdag, vi vandt og ligger på førstepladsen i ligaen. Jeg vil bare fejre det stille og roligt med familie og venner pga. onsdagens kamp. Alle elsker at score, specielt det afgørende mål. Jeg føler mig som et barn på 10 år igen. 

Nuværende rolle

- Enhver vil spille alle kamp, men det er svært. Jeg føler mig, som en vigtig del af truppen. Vi har 25 spillere og det er Zidanes job at vælge, hvem der skal spille. Et luksusproblem. Vi er et hold og vi vinder sammen. Zidane gav mig et kram og gratulerede mig, og nu skal vi fortsætte vores arbejde. 

Cristiano Ronaldo

- Du bliver afhængig af at score mål, når du er vant til at score tæt på 70 mål på en sæson. Han er en vigtig spiller for os, og jeg håber, at han fremadrettet vil score mange mål, men han er ikke en maskine. Han er et menneske, selv om han måske kommer fra en anden planet. Han kan også brænde chancer.

Seneste artikler...