Martin Ødegaard: Min tid i Real Madrid er ikke slut

Martin Ødegaard er skiftet til Heerenveen på en lejekontrakt gældende for det kommende halvandet år.

Det har fået de værste kritikere til at himle op om en ødelagt karriere og i hjemlandet Norge har Strømsgodset-træner André Berdölmo endda rådet ham til at satse på en fremtid i Ajax Amsterdam, men hovedpersonen selv er helt på det rene med sit valg af Real Madrid tilbage i 2015 og han mener bestemt, at han har en fremtid i den spanske hovedstad.

Det fortæller han i et interview med tyske Sport Bild:

- Folk glemmer, at jeg skrev under med Real Madrid for at komme til at spille på Castilla-holdet og fortsætte min udvikling. Jeg spillede meget og nu er jeg taget til Æresdivisionen i Holland, som er endnu et skridt frem i min karriere. Min tid i Real Madrid er endnu ikke slut. Jeg ønsker at hente erfaring i Heerenveen for at vende tilbage til Real Madrid i sommeren 2018.

Martin Ødegaard fortæller endvidere til Sport Bild, hvorfor han valgte Real Madrid frem for Bayern München, som også var særdeles interesserede:

- Jeg har intet imod Bayern. Jeg var i München sammen med min far og vi så at de havde nogle imponerende forhold og at de arbejdede meget hårdt. Men i sidste ende besluttede min far og jeg, at Real Madrid var det mest fordelagtige for min udvikling.

Real Madrid betalte 4 millioner € for den nu 18-årige Martin Ødegaard.

Seneste artikler...

Annonce