Zidane: Dejligt at se spillerne tændte

Zinedine Zidane var tilfreds med de tre points i gårsdagens kamp mod Espanyol, hvor der var flere positive momenter.

Han sagde følgende på pressemødet:

Morata:

- Jeg er glad for det mål han scorede, det viser at alle er tændte. Det er svært for de spillere, som ikke får megen spilletid, men de viser at de er parate.

Bale:

- Jeg er glad for at han er tilbage, frem for alt for hans skyld, han havde lyst til at være tilbage og føle sig som spiller efter at have været ude af spillet i tre måneder. Jeg har fortalt ham, at jeg nød kampen, han er en speciel spiller, anderledes end de andre.

Cristiano:

- Jeg ser ham ikke anspændt, jeg ser ham glad og jeg synes at han spillede en god kamp, hvor han arbejdede godt for de andre, jeg er ikke bekymret, han kommer til at gøre en forskel i det afgørende øjeblik i sæsonen.

Tændte:

- Det er godt, at alle er tændte, det er det vi ønsker, jeg er den ansvarlige og spillerne er glade for at hjælpe, når der er brug for dem. Alle spillere er vigtige for os, fordi vi har mange kampe, nu har vi to udekampe, som det er vigtigt at vi vinder.

Isco:

- Han er glad og tilfreds, meget fokuseret på det, han gør. I dag (i går, red.) spillede han en god kamp og jeg forventer, at han fortsætter hos os i det kommende år.

Seneste artikler...

Annonce