Real Madrid kigger på Dani Ceballos

Real Madrid er eftersigende parate til at byde Betis' unge midtbanestrateg velkommen i den spanske hovedstad.

Real Madrid fortsætter sin kurs mod at hente Spaniens største fodboldtalenter. Og skal man tro Marca, så kan Betis' guldfugl, Dani Ceballos, meget vel blive det næste store spanske fodboldhåb, som Los Blancos stjæler på målstregen foran sine konkurrenter. Atletico Madrid har således også været meldt interesseret i Ceballos' underskrift, ligesom der også tidligere har været italiensk og engelsk interesse i spilleren. 

Det er særligt qua spillerens overkommelige frikøbsklausul på små 15 millioner euro, der har fået flere klubber til at spærre øjnene op for muligheden for at hente spanieren på permanent basis. Real Madrids plan er imidlertid at betale Betis 10 millioner euro og de resterende 5 millioner euro i forskellige variabler. 

Marca mener at vide, at Real Madrids plan med Dani Ceballos, er, at skrive kontrakt med spillere og lade ham udleje en sæson ved sin nuværende arbejdsgiver, Betis, som Los Blancos - næsten tilsvarende - gjorde med stor succes med Asensio til Espanyol og senest Vallejo til Frankfurt. 

Dani Ceballos beskrives som en driblestærk spiller, der er dygtig til at holde bolden på fødderne, og som ikke er skræmt over at tage del i det defensive arbejde på grønsværen. Midtbanespilleren står noteret for 30 kampe, 2 oplæg og 2 mål i den netop overståede La Liga-sæson.

Seneste artikler...

Annonce