Miguel Ángel Nadal: Asensio kunne let have spillet i Barcelona

Marco Asensio har netop scoret i den spanske Super Cup og dermed præsteret at score i sin debut-kamp i samtlige turneringer, han har deltaget i med Real Madrid.

Den tidligere Barcelona-spiller Miguel Ángel Nadal fortæller i Onda Cero om Marco Asensios skifte til Real Madrid.

Han var på daværende tidspunkt sportsdirektør i Mallorca og han erkender, at det lige så godt kunne have været Barcelona, som var langt fremme i forhandlingerne om det spanske stortalent, men til sidst var det Real Madrids mere korrekte og forstående fremgangsmåde, som blev udslagsgivende.

Miguel Ángel Nadal siger:

- Vi var nødt til at se på spillerens ønske efter Real Madrids henvendelse. Rafa Nadal (Miguel Ángel Nadals fætter, red.) satte mig i kontakt med Florentino Pérez og alt gik nemt, fordi Mallorca var i en svær situation og de optrådte på en meget respektfuld måde. De forstod situationen meget bedre og så gik alting stærkt. Hvis Barcelona havde givet et reelt bud, kunne han let have spillet for dem. Han havde en meget lav frikøbs-klausul og han ønskede ikke at forlænge, så mange europæiske klubber var interesserede og til sidst tog han til Real Madrid.

Om Marco Asensio siger Miguel Ángel Nadal:
- Han var en spiller, som let kunne have været i Barcelona, men det glæder mig at se, hvordan han klarer det i Real Madrid. Han viser modenhed og har en stor fremtid foran sig. I bedste fald havde han været i Barcelona, men dem som gjorde det bedst og mest direkte var Real Madrid. Han er en dannet spiller, som er modnet, han er målfarlig og er lynende hurtig med bolden. Han har en god teknik, som kan splitte et forsvar og så er han ung og bliver modnet i Real Madrid. Året i Espanyol var godt for ham.

Seneste artikler...

Annonce