Ancelotti: Güler får de ønskede minutter nu

Det var en glad Carlo Ancelotti, som i går mødte spansk presse efter sejren på 3-2 over Barcelona og han erkendte, at det var et stort skridt mod det spanske mesterskab:
- Det er et meget stort skridt mod at vinde det spanske mesterskab. Vi har et stort forspring, men vi må ikke stoppe nu. Vi skal have nogle flere points og disse kampe skal bruges til at forberede semifinalerne i Champions League.

Flere af spillerne virkede trætte i går og det førte blandt andet til udskiftning af Vinícius, hvilket brasilianeren ikke var helt tilfreds med. Om det sagde Ancelotti:
- Vinícius ønskede ikke at blive udskiftet og ville gerne have fortsat. Angriberne gjorde et fantastisk stykke arbejde, særligt efter den seneste kamp. Vi beder altid angriberne om at være med til at forsvare, at forsøge at angribe med dybde og bruge masser af energi. Jeg forstår godt, at han gerne ville fortsætte, men jeg havde brug for friske ben.

Jude Bellingham fik dog lov til at fortsætte og det fortryder man nok ikke i dag, hvor han står som matchvinder:
- Bellingham er vendt tilbage i rette øjeblik. Han spillede en kamp med masser af energi, arbejde og han har spillet nogle kampe uden at får scoret. Og i dag har han scoret et mål, som kan være fundamentalt i forhold til at vinde LaLiga.

Bellingham scorede nok sejrsmålet, men kampens helt store oplevelse var Lucas Vázquez, som havde en afgørende fod med i alle tre Real Madrid-scoringer. Om ham sagde Carlo Ancelotti:
- Han er en meget vigtig spiller, ikke kun på grund af det, han lavede i dag, men set over hele sæsonen. Han er på et meget højt niveau, kæmper med Carvajal, som er en af de bedste backs i verden. Lucas har også udgjort forskellen i andre kampe. Carvajal kunne have spillet i dag, men der er andre spillere, som gør det godt, som for eksempel Lucas og Modric. De hjælper os meget i denne situation efter den store belastning i onsdags.

En af de spillere, der ikke har fået så meget spilletid endnu, er Arda Güler, men der venter lyse tider for den unge tyrker, hvis man skal tro Carlo Ancelotti:
- Jeg har ikke set ham og har ikke snakket med ham. Jeg fejrede sejren med min tekniske stab og nu skal vi evaluere det hele med ro og Güler får de minutter, som han ønsker.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...