Nyhedsarkiv

Optakt Real Madrid – Celta Vigo

Hvad der på forhånd lignede en overkommelig opgave, hvor Mourinho tilmed kunne spare et par stamspillere, er efter landskampspausen blevet et større hovedbrud.

Skader til Marcelo, Coentrao, Arbeloa, Khedira og Varane har påført Real Madrid, hvad man bedst kan betegne som en illiade af smerte.

Omvendt kommer Celta Vigo til den spanske hovedstad med en udhvilet trup og en tro på, at man kan ramme de spanske mestre i achillessenen og rejse hjem med point. Point man inden sæsonen havde betegnet som en umulighed. Og skule det ske, vil Real Madrid næsten hundrede procent sikkert allerede have foræret mesterskabet til Barcelona.
Skrevet af Klaus

Mourinho er tvunget til at blande kortene, og i ugens løb er der spekuleret i, om de mange skader kan give plads til den unge Nacho fra Castillaholdet. Dette vil give plads til et centerforsvar med Albiol og Pepe, mens højrebacken igen indtages af Sergio Ramos.

Et andet alternativ kunne være at havde en backkæde bestående af Essien, Pepe, Albiol og med Ramos på venstrbacken. En position han med succes har spillet i en enkelt kamp for et par sæsoner tilbage. Dermed vil midtbanen bestå af Xabi Alonso, Modric og måske Kaka, mens man oppe foran vil satse på Callejon, Benzema og Ronaldo.

Hvad end Mourinho vælger, kan han i dag desværre ikke give tiltrængte pauser til hverken Xabi Alonso, Ronaldo eller Sergio Ramos, og med en så ændret startformation vil det være underligt, hvis ikke spillet kommer til at lide under det i mindst en halvleg.

Dette kræver enorm koncentration mod en Celta-hold, der uden tvivl lugter blod og uventede point.

De to holds forventede startopstillinger:

Real Madrid: Casillas; Ramos, Albiol, Pepe, Nacho; Xabi Alonso, Essien, Modric; Callejon, Benzema, Ronaldo.

Celta Vigo: Varas; Mallo, Cabral, Tunez, Lago; Oubina, Insa, Fernandez, Krohl-Dehli; Aspas.

Annonce