Real Madrid gafler "Den Kanariske Asensio"

Real Madrid fortsætter ufortrødent med at hente Spaniens største fodboldtalenter. 

Real Madrid har været et smut forbi De Kanariske Øer for at hente den fremtidige spanske fodbold-diamant, Raul Asencio, der har sin primære fodboldopdragelse i Las Palmas' anerkendte fodboldakademi. Los Blancos har forhandlet en seksårig aftale hjem med spillerens repræsentanter, Emar&Soccer. 

Real Madrids havde allerede intentioner om at sikre sig Asencios underskrift tidligere på sæsonen, men Las Palmas nægtede Real Madrid at indlede forhandlinger med spilleren på daværende tidspunkt. 

Raul Asencio er fra 2003 og trods sine kun 14 år på bagen, drager den spanske presse allerede paralleller med Real Madrids anden Ø-komet, Marco Asensio, som Los Blancos i sin tid hentede fra Mallorca.  

Det unge Kanariske stjerneskud trådte sin første fodboldskridt i Huracan og Acodetti, inden han rykkede til Las Palmas, hvor han altså de seneste fem sæsoner har imponeret rigeligt til, at Real Madrid har valgt at hente ham til den spanske hovedstad. Dermed fortsætter Real Madrid den strategiske fremmarch med at hente de største spanske talenter. 

Seneste artikler...

Annonce