Chelsea komplicerer Reals jagt på Hazard

Real Madrid har et ønske om at hente de to belgiske stjerner, Eden Hazard og Thibaut Courtois denne sommer. Begge spillere skal hentes i Chelsea, som ikke har kvalificeret sig til Champions League i den kommende sæson. Men deres jagt på disse to stjerner er en smule svær, specielt jagten på Chelseas nummer 10.

Hazard har stadig to år tilbage på sin kontrakt med London-klubben, og belgierens stjernestatus i klubben, gør at de meget nødigt vil slippe deres stjerne, og derfor ville en evt. transfer blive en dyr affære, og det på trods af at han offentligt har erklæret sin kærlighed til de spanske Champions League-vindere.

At forhandle med Roman Abramovic er aldrig nemt, og at Hazard i går blev udråbt til VMs andenbedste spiller, vil kun øge hans værdi.

Og så er det vigtigt at huske at hans kontrakt ikke udløber næste sommer, som tilfældet er det med Courtois, og på trods af at Hazard har afvist flere kontrakttilbud fra Chelsea, er de uvillige til at sælge medmindre de får et tilbud der er for godt til at afslå.

Seneste artikler...