Referat: Real-Rayo

Aftenens målscorer.

0. minut - Efter hyldest til Modric ville det klæde holdet med en stor indsats. Spændende hvad der venter. Det vil være rart at tage til VM med en sejr!
12. minut – Benzema. Jamen dog. Et angreb som viser alt hvad vi vil ønske Benzema er hver gang. Fremragende angreb, fremragende oplæg af Lucas og fremragende afslutning af franskmanden.
16. minut – Rayos første hjørne og noget af en advarsel, der kunne Valazquez meget vel have udlignet.
17. minut – Asensio for pokker. Med selvtillid som en Vejle-spiller brændes en friløber.
19. minut – Hvem er de hvidklædte og hvor har de været hele sæsonen? Hurtige pasninger, farlige løb og flere chancer. De er ikke til at kende.
32. minut – Kroos med fremragende detalje ved hjørneflaget. Generelt har tyskeren været ganske bevægelig i kampens første halve time
36. minut – Hvilket skud fra Kroos. Hamrer den på stolpen fra kanten af feltet. Det havde været en klassekasse.
44. minut – Endnu en horribel Asensio-aflevering. Mon det snart vender for ham?
HALVLEG – Fremragende indsats. Man har givet enkelte chancer væk, men burde have scoret flere selv. Flot og lovende indsats, hvor energien har været der fra kampens start.
49. minut – Courtois ude af feltet for at spille bolden videre. Nem aktion, men et tydeligt eksempel på, at belgieren kan noget andet end vores tidligere førstekeeper.
50. minut – Modric, hvilken klasse! Asensio afslutter denne gang med power, men heldet er ikke med nr. 20.
65. minut – Pokkers. Ramos header den flot ind, men er akkurat offside. Godt dømt, men det havde været rart at få lukket kampen, der efter pausen er blevet ganske kedelig.
68. minut – Bebe hamrer kuglen afsted. Lige på Courtois som fint afværger, men noget af en advarsel til Solari og co.
77. minut – Benzema ligger skadet. Det vil ikke være godt, hvis han skal undværes i længere tid.
90. minut – Courtois redder hele lortet. Et dobbeltredning sikrer Real Madrid de tre points på en dag, hvor der aldrig burde have været tvivl om dem.
Slut: Det endte grimt. En god første time blev afløst af kedeligt og chancefattigt spil inden de hvidklædte var ved at smide det hele til sidst. Det burde ikke have været nødvendigt, men trods alt en fortjent sejr.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Lucas, Modric(Valverde, 92), Llorente, Kroos, Asensio(Ceballos, 71); Benzema(Vinicius, 78)
Rayo: Dimitrievski; Tito, Velazquez, Galvez(Ba, 54), Moreno; Advincula, Medran(Bebe, 54), Comesana, Imbula, Garcia; Embarba

Kampens Real Madrid-spiller: Kroos. Tyskeren gik forrest og spillede som han bør gøre det meget oftere.
Kampens badebold: Asensio, spanieren forsøgte, men det er helt vildt, hvor lidt selvtillid han har.
Kampens detalje: Modric som på kanten af feltet laver en genial vending i starten af anden halvleg. Desværre blev det ikke til mål, men sikke en detalje.