Ramos: Det var uundgåeligt at begå frispark - det var et farligt kontraangreb

Ramos stoppede et potentielt farligt kontraangreb og modtog et korrekt gult kort. Foto: Marca.com.

Sergio Ramos tilsnuskede sig et smart gult kort mod Ajax i kampens døende minutter, hvilket betyder, at han ikke er med i returkampen i Madrid d. 5. marts. 

Efterfølgende udtalte Ramos - desværre - at det var en bevidst handling, så han kunne sidde over i returen, om end det ikke var for at undervurdere modstanderen - han trak hurtigt i land igen.

UEFA undersøger i skrivende stund om El Capitán skal have en ekstra spilledags karantæne, og mens disse undersøgelser står på, er hovedpersonen i gang med at gøre sit til, at UEFA ser igennem fingrene med udtalelserne.

Senest i et interview med den spanske sportsavis Marca, der godt kan ligne en beslutning fra Real Madrids side.

.

Sergio, har du lyst til at præcisere det, mange tolker som, at du fremtvang det gule kort?

- Jeg er meget overrasket over alt det her. Hensigten var at begå frispark, et frispark der var uundgåeligt; ikke at fremtvinge en suspendering (karantænedag, red.).

Var du klar over, at en advarsel ville give dig én dags karantæne?

- Ja, men jeg havde ikke noget valg. Det var et meget farligt kontraangreb i det 88. minut, hvor kampen stadig var åben. Det var derfor, jeg sagde, jeg ville live, hvis jeg ikke vidste, jeg ville blive suspenderet, ligesom jeg også vidste, jeg ikke havde andet valgt end at begå frispark. Og det var ligeledes det, jeg mente, da jeg sagde, at man nogle gange er nødt til at træffe svære valg i fodbold.

Hvorfor siger du, at du er så overrasket?

Hvis jeg ville fremprovokere en suspendering, kunne jeg have gjort det i gruppespillet - i kampen mod Roma, for der var vi allerede videre som 1'er, og i sidste kamp mod CSKA, da den ikke betød noget. En kamp, hvor jeg forresten slet ikke var med alligevel.

Seneste artikler...