Vinicius kan være med mod Getafe

Endelig kan vi få lov til at se, hvad Vinicius Junior kan under Zinedine Zidanes ledelse. Brasilianeren er nemlig klar til at vende tilbage til truppen til torsdagens kamp mod Getafe på Coliseum Alfonso Perez, hvis Zizou vælger at udtage ham.

Da deltagelsen i næste sæsons Champions League efterhånden er sikret, vil Zidanes mål for resten af sæsonen være at se sin trup an frem mod næste sæson. Vinicius er én af de spillere, som ikke har arbejdet med den franske træner før, og vil være ivrig efter at vise sig frem, så man ikke er i tvivl om, at han er en spiller, der skal satses på. Det kan man da heller ikke være, hvis man har set Real Madrid spille i denne sæson, hvor Vinicius har været et af ganske få lyspunkter på Bernabéu.

Vinicius har ikke spillet siden han måtte udgå fra Champions League-kampen mod Ajax den 5. marts, og han vil, udover Zidane, også forsøge at imponere den brasilianske landstræner, Tite, frem mod sommerens Copa America, hvor Vinicius håber på en udtagelse. Inden sin skade nåede han at spille 28 kampe, hvor det blev til tre mål og 12 assists.

Seneste artikler...

Annonce