Benfica-præsident i Madrid for at hente Raul de Tomas og Keylor Navas

Benficas præsident, Luis Filipe Vieira, er i øjeblikket i Madrid for at lukke handlen med Raul de Tomas, men i følge den portugisiske avis A Bola, er det ikke det eneste han har lavet i Madrid.

Benfica er nemlig interesserede i at hente Keylor Navas, som også har tiltrukket opmærksomhed fra ligarivalerne fra FC Porto.

Benfica har brug for en erfaren mand mellem stængerne, da man kun har hentet unge målmænd siden man solgte Ederson Moraes til Manchester City. Den nuværende mand i målet, er Odysseas Vlachodimos, men han har endnu ikke overbevist portugiserne om, at det er ham der skal satses på.

Udover Odysseas Vlachodimos, råder man over Ivan Zlobin og Mile Svilar. De forventes begge at have en stor fremtid foran sig, men i Benfica mener man ikke at de endnu er klar til at være førstemålmand for klubben.

Hos Real Madrid er man villige til at sælge målmanden, men Keylor Navas' krav kan være svære at overkomme. Som vi har berettet her på siden, kræver Navas at få lov til at skifte, uden et transfer fee, ligesom han også vil have at Real Madrid betaler de sidste to år af hans kontrakt. I Real Madrid er man ikke villige til at lade ham gå gratis, men det ville være svært for Benfica at betaler costaricanerens løn, uden en aftale med Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce