MARCA: Zidane håber, at præ-sæsonen vil føre til succes

Real Madrid vil i løbet af sommeren besøge både Canada og USA i forbindelse med forberedelserne til næste sæson, og Zinedine Zidane håber, at sommerplanerne kan være det første skridt på vejen mod succes i den kommende sæson.

Da Zidane første gang trådte til som træner i Real Madrid i 2016, tog han også truppen med til Nordamerika, hvilket førte til hans hidtil bedste sæson som træner i den spanske hovedstadsklub. Los Blancos vandt nemlig på UEFA Super Cup, Club World Cup, LaLiga og Champions League i denne sæson.

Som det også var tilfældet i 2016, vil Real Madrid denne sommer først tilbringe noget tid i Canada, hvor de skal træne i Montreal. Derefter tager Los Blancos til USA; hvor de skal spille tre venskabskampe mod henholdsvis Bayern München, Arsenal og Atlético Madrid i forbindelse med International Champions Cup.

Ifølge MARCA ser Zidane frem til at møde tre stærke modstandere, da han håber, at det vil bidrage til at få spillerne i form til den kommende sæson. Også i 2016 mødte holdet tre svære modstandere i turneringen, hvor de spillede mod Bayern München, Paris Saint-Germain og Chelsea.

Seneste artikler...

Annonce