Zidane: Jeg regner med Bale

Det var en optimistisk Zidane der talte med pressen tidligere i dag, forud for holdets første kamp i La Liga, i morgen på Balaídos. Vores franske træner kom ind på Bale og James' situation i Real Madrid, om de forskellige formationer i preseason, Kubo og Vinicius Junior.

- Vi vil i gang nu. Vi har haft den sidste træning, og nu tænker vi kun på kampen i morgen. Vi kommer i gang med vores Liga-kampagne, og vi er glade og klar til kick off.

- Vi kender holdet som vi har til rådighed, vi ved hvad vi vil. Celta er et godt hold i denne liga, som er den bedste i verden. Vi ved at der er stor konkurrence, mange gode hold og man skal være forberedt på at levere en god præstation.

- Vi er optimistiske inden liga-start. Alle kan sige hvad de vil om hvad de har set indtil videre, med de nye spillere og dem der var her før, men nu starter ligaen, som er den store turnering, og vi er optimistiske. Vi vil gøre fansene glade, spille god fodbold, og det er det det handler om. Tingene bliver gjort lidt efter lidt, og vi starter med kampen i morgen. Der er mange nye spillere der er kommet, og vi har alle klar.

Om transfer markedet:

- Jeg er glad for mine spillere, og vi er fokuserede på kampen i morgen. Vi er forberedte og vil levere en god indsats og konkurrere. Jeg har de bedste spillere, det er jeg ikke i tvivl om, det har jeg altid sagt. I vil altid forsvare det, og det er det der betyder noget.

Om mulig annullering af Carvajals karantæne:

- Det er noget jeg ikke kan kontrollere. Det er rigtigt at det er svært at acceptere, men vi ser hvad der sker. Vi træner og vi ved at vi har en kamp der skal spilles. De kan ændre ting, og vi venter til sidste øjeblik. Jeg synes ikke det er normalt, men sådan er det.

Om James:

- Han er fit og jeg er glad for at have ham i truppen. Jeg gentager hvad jeg sagde den anden dag; Jeg vil have alle klar. De er også glade for at være her.

Om Kubo:

- Kubo er Real Madrid-spiller, og han har en lys fremtid. Vi ved at alt kan ske indtil lukningen af transfervinduet, men jeg håber han bliver her, og udvikler sig og spiller for Castilla. Det er vigtigt, for han er Real Madrids fremtid.

Om spillestil og om at vinde:

- Spil godt og vind, det er det vigtigste for mig. For os handler det ikke bare om at vinde; At vinde er en konsekvens af det vi vil gøre på banen. Det vi skal gøre er, at konkurrere som et hold, for vi vinder ved at spille som et hold. Jeg foretrækker at spille godt, det er også vigtigt i Real Madrid.

Bedsked til fansene:

- Når ting ikke går som de skal, eller resultaterne ikke er som de ønsker, vil folk altid tale om det. Jeg vil gerne sige til fansene, at dette kun er begyndelsen. Vi har brug for fans der altid støtter holdet, og vi vil forsøge at give dem hvad de ønsker, ved at spille god fodbold. Det er det.

Om forskellige formationer:

- Jeg er træneren, og jeg vil have en anden måde at spille på, flere muligheder. Vi kan gøre det med de spillere der er kommet hertil, og jeg skal vælge den bedste formation til at vinde over modstanderen.

Om Hazards preseason:

- Vi arbejdede meget godt på målet for preseason. Måske gik resultaterne ikke vores vej, men sådan er det. Vi er fokuserede på turneringen og fra nu af ved vi at alle kampe er vigtige i alle turneringer. Jeg er glad for Hazard og resten af spillerne.

Om fortiden:

- Det er ikke positivt eller negativt. Jeg tænker ikke på fortiden, på hvad vi har vundet her. Sådan er fodbold, i dag betyder noget, ikke hvad vi har vundet. Hvad der skete, skete. De ved at hver dag er vigtig. Vi vil have en god dynamik, og hver turnering bliver vigtig. Dagens træning er vigtig for morgendagens kamp.

Om Bale:

- Det så ud til at han var på vej væk, og nu er han her hos os. Dynamikken og tingene ændrer sig, men jeg regner med ham. Han har en god statistik, og er en vigtig spiller, og jeg håber at alle spillerne vil gøre det svært for mig at vælge holdet.

Om Vinicius Junior:

- Vinicius er 19 år gammel, men alder har intet at gøre med det. Han er en vigtig spiller og det vigtige er at spillerne er klar, for nu skal jeg vælge holdet, og det er det sværeste, men det er mit job. Spillerne skal være klar, forberedte, for vi kommer til at spille mange kampe.

Om Pogba:

- Han spiller for Manchester United, og det skal man respektere. Vi tænker på kampen i morgen.

Om Neymar:

- Neymar er ikke Real Madrid-spiller, og jeg har lige sagt, at de vigtige spillere er dem der er her.

Seneste artikler...

Annonce