Courtois: Alle elsker Bale

Real Madrid startede sæsonen godt, med en 3-1 sejr over Celta på Balaídos. I målet stod Courtois en fin kamp med enkelte store redninger, og fra sin position i målet kunne han se holdkammeraterne kontrollere spillet i store dele af kampen.

- Preseason var ikke let for os, der var kampe hvor vi ikke spillede godt, men vi vidste at vi gjorde tingene rigtigt. Vi har det godt, og det viste vi i dag. Vi spillede en god kamp, og vi kom yderligere foran med 10 mand på banen.

- Vi vidste at de ville presse os i anden halvleg. I en-mod-en-situationen mod Aspas gjorde jeg det godt, lavede en god redning. Jeg har gode reflekser og jeg fik en hånd på den. Det hjalp til at give holdet selvtillid. Vi gjorde det rigtig godt i dag, men det er en skam at jeg ikke holdt buret rent. Vi skal fortsætte og arbejde hårdt. Nu fokuserer vi på Valladolid.

Om Bale:

- Han er en vigtig spiller og han spillede en stor kamp. Alle elsker ham, og det er vigtigt at han spiller for os. Vi er meget glade for Bale.

Om at være startende målmand:

- Nøglen er at træne hårdt og bevise sig selv. Hvis man går ud og laver en eller to vitale redninger, føler man sig selvsikker, og det får dig til at fortsætte med det hårde arbejde gennem ugen.

Om Hazard:

- Jeg opdagede ikke at han blev skadet til træning, og jeg var overrasket over ikke at se hans navn på holdlisten til kampen. Vi håber at han vender tilbage hurtigt.

Casemiro: "Det var en stor indsats af hele holdet"

- Vi er begejstrede fordi det var en stor indsats for hele holdet, mod en stor rival på deres stadion. Vi kontrollerede kampen fra start, og fokuserede på hvad vi skulle gøre.

Om team work:

- Når man spiller for Real Madrid skal man få de bedst mulige resultater, selv i preseason, men folk glemmer at preseason er som opvarmning: tid til at vænne sig til tingene, at arbejde på taktikken... Nøglen i dag var at få de tre point. Vi beviste at vi har arbejdet godt, og vi har stadig en uge til at forberede os til næste kamp. Vi ved at har har lang vej endnu i ligaen, og var har alle turneringer at spille for, men vi startede godt.

Om at spille en mand i undertal:

- Vi ved at det er et svært sted at spille, og det skal man have in mente. Modric er en stor spiller, og uden ham skulle vi grave dybt, og gøre hvad vi blev nødt til. Når vi er fokuserede, går tingene godt, for vi er et fantastisk hold med fantastiske spillere.

Om at stjæle bolden:

- Det er mit job, at få bolden tilbage. Jeg elsker at gøre det på banen, og jeg er glad for hvordan det gik i dag.

Seneste artikler...

Annonce