Florentino Pérez til medlemmer: Derfor købte vi ikke Pogba og Neymar

Florentino Pérez mødtes i går aftes med medlemmer af Real Madrid forud for søndagens generalforsamling.

Her blev der lejlighed til at snakke om sidste sæson, som bestemt ikke var nogen fornøjelse at følge, men Florentino Pérez har fortsat fuld tillid til spillertruppen og til træneren, som var med til at sikre tre CL-titler i træk:

- Successen har fået os til at miste intensitet og den skal vi genvinde. Disse spillere og denne træner har gjort os til mestre og sådan vil det blive igen. Sidste sæson var ikke god og det skal vi reflektere over ud fra et selvkritisk synspunkt.

På mødet fastholdt Real Madrid-præsidenten filosofien om at hente unge spillere og forklarede samtidig, hvorfor det ikke lykkedes at hente Pogba og Neymar:

- Når en klub ikke ønsker at sælge (Pogba, red.), så er der meget lidt, vi kan gøre. I forhold til Neymar var det mere avis-skriverier end realiteter.

Florentino Pérez modtog stor støtte på mødet, men blev også bedt om få klubben til at forsvare sig mere mod angreb fra visse medier, men Real Madrid-præsidenten slog fast, at der er vigtigt at fastholde sammenholdet for at forhindre at nogen får held til at forstyrre den institutionelle ro i klubben.

Seneste artikler...

Annonce