Jovic's forløsning

Onsdagens kamp mod Leganes vil huskes for flere gode ting, men for Luka Jovic vil kampen huskes for hans første officielle mål for kongeklubben.

Luka Jovic byttede i det 70. minut med Benzema, hvor han i det 74. minut "scorede" efter et fremragende indlæg fra Modric, men målet blev dog annulleret af VAR. Jovic fortsatte dog med at presse på, og forløsningen kom i det 93. minut, da han headede bolden i målet til kampens resultat 5-0, efter hans 312 målløse minutter for Real Madrid.

På de 20 minutter Jovic nåede på banen, havde han to skud indenfor målrammen, 8 succesfulde afleveringer og mistede ikke bolden en eneste gang. En tilfreds Zidane og en imponerende indsats, som forhåbentligt fortsætter sæsonen ud.