Benzema overvejer at tørne ud for Algeriet

Benzema

Det franske fodboldforbunds præsident, Noël Le Graët, slog i weekenden fast, at Karim Benzemas tid på landsholdet er et overstået kapitel, men det tager Real Madrid-angriberen ikke for gode varer.

I et skarpt Twitter-opslag, svarer han igen på denne måde:
- Noël, jeg vidste ikke, at du blander dig i trænerens afgørelser. Vær sikker på, at jeg og kun jeg afgør min internationale karriere. Hvis du mener, at jeg er færdig, så giv mig lov til at spille for et af de lande, som jeg kan udtages til og så får vi at se.

Ifølge FIFAs regler kan Karim Benzema faktisk få lov til at tørne ud for et nyt landshold, men det er ikke så ligetil og spørgsmålet er, om angriberen i sidste ende er interesseret i det.

Det kræver nemlig, at Frankrig fratager ham statsborgerskabet og efterfølgende skal Karim Benzema selv henvende sig til FIFA for at få lov til at spille for et andet land, hvilket sandsynligvis vil være Algeriet, som dog ikke umiddelbart står klar med åbne arme.

I hvert fald erklærer landstræner Djamel Belmadi sig rigtig godt tilfreds med de angribere, som han råder over på nuværende tidspunkt, men en seriøs træner vil naturligvis finde plads til Benzema, hvis muligheden opstår.

Seneste artikler...

Annonce