Achraf skal udfordre Carvajal

Dani Carvajals start på sæsonen har været bedre end noget vi har sat fra ham siden hans hjerteproblemer tilbage i slutningen af 2017. Siden da har præstationerne været noget mere svingende end man var vant til fra den spanske højreback, men nu ser det ud til, at han er tilbage.

Det er den 27-åriges syvende sæson i Madrid, som den ubestridte starter på positionen som højre dør, hvilket bringer ham tættere og tættere på Michel Salgado og Chendo. Hvis han da ikke allerede er oppe på siden af dem. Pladsen har været hans, siden han vendte tilbage fra et lejeophold i Bayer Leverkusen og overtog pladsen fra Álvaro Arbeloa.

Senere har han forsvaret sin rolle over for bl.a. Danilo og Achraf Hakimi, mens Álvaro Odriozola heller aldrig har været i nærheden af at erobre pladsen som startende højre back. I næste sæson er der dog mulighed for, at der endelig kommer en værdig konkurrent til landsholdsspilleren, når Achraf Hakimi vender tilbage fra sit ophold i Borussia Dortmund, hvor han har gjort det fremragende.

De to konkurrerede om pladsen i 2017/18-sæsonen, hvor den dengang 18-årige spansk-fødte marokkaner kom op på førsteholdet og gjorde det udmærket, men alligevel blev fundet for grøn til at blive i truppen. Han kommer dog tilbage som en mere moden spiller med fast spilletid i Bundesligaen og Champions League, og masser af erfaring, både på højre back og venstre back.

Dani Carvajal har spillet 253 kampe for Madrid. Her er det blevet til seks mål, 43 assists, 80 gule kort og et enkelt rødt.

Seneste artikler...

Annonce