Brugernes vurderinger: Casemiros magtdemonstration og Lucas' comeback

Det var ikke decideret prangende, men Real Madrid trak igen det længste strå, da et afbudsramt hold fik sig tre flotte point i weekendens hjemmekamp mod Sevilla. 

Uden Karim Benzema, Gareth Bale og Eden Hazard kunne man godt komme til at frygte, at Real Madrid ikke ville være i stand til at skabe forfærdeligt mange chancer, og det er da heller ikke helt ved siden af sandheden, at man havde svært ved at skabe det helt store. Det ses også på måltavlen, hvor Casemiro måtte agere redningsmand med to vigtige mål i en kamp som skulle vindes.

Holdet scorer et gennemsnit på 2,9, svarende til den godkendte præstation, og karaktererne bærer således præg af, at det var præstation på det jævne for de fleste aktører i kampen. 

Lucas Vázquez fik sit længeventede comeback, da han trak i den smukke hvide trøje for første gang siden d. 9. november mod Eibar, og madridista.dk’s brugere sad klar ved tasterne til at bedømme spanierens indsats.

Her på kanalen holder vi det gerne stuerent, så der er blevet frasorteret lidt, men kantspilleren får en gennemsnitlig karakter på 2,1. Frederik04 skriver: “Uomtvisteligt den ringeste spiller i truppen.” Det bliver selvfølgelig fulgt af et 1-tal.

Thomaskjensen giver ligeledes et 1-tal: “Den Lucas man kender efterhånden. Det blev ikke til meget”, lyder det.

Nu skal det hele ikke lyde negativt, men Lucas får vitterligt ikke noget positivt med på vejen. En spiller der til gengæld kræver positivitet er Casemiro. Dobbelt målscorer og naturligvis kampens bedste spiller. Kampens suverænt bedste spiller, endda. Stopklodsen fra São Paulo får en gennemsnitlig karakter på uhørte 4,9 ud af 5.

DeLaRed giver et 5-tal og skriver: “Efter min mening bærer Casemiro hele holdet på sine skuldre i dag. Ud over Modric er han den eneste der viser vindermentalitet over 90 minutter. Lukker utrolig meget ned defensivt og så kæmper han sig til to flotte mål. En åbenlys MOTM (Man of the Match, red.).”

Elle44 deler også topkarakter ud til Casemiro: “Tog Valverdes rolle på sig i anden halvleg og det virkede.”

Casemiro blev altså kampens spiller, mens Vinícius Jr. kom ind og imponerede nok til at blive kåret til kampens næstbedste spiller med 3,6. 300-kamps-jubilaren Raphaël Varane runder top 3 af med en score på 3,3. Kampens dårligste var Rodrygo, Lucas Vázquez og Marcelo med karakterer på hhv. 2,0, 2,1 og 2,2. 

Real Madrids næste kamp er Copa del Rey-kampen mod Unionistas, som indtil videre ikke tv-transmitteres i Danmark. Kampens spilles onsdag kl. 21:00 i Salamanca. 

Seneste artikler...

Annonce