Mendy og Marcelo kæmper om spilletid i El Clásico

Zidanes Real Madrid-hold har vokset sig stærkere og stærkere som sæsonen er skredet frem, og især på venstrebacken er der sket en udvikling, da Mendy har slået sit navn fast i den stærkeste startopstilling. Statistikkerne taler da også til franskmandens fordel, da holdet har lukket otte mål ind med Mendy på banen, mens tallet er på 15 for Marcelo.

Der er kun to kampen tilbage i ligaen før sæsonens anden El Clásico, og for øjeblikket er fire spillere i karantænefare i La Liga, hvoraf den ene er Mendy. Dermed står Zidane med en vanskelig opgave, da han skal balancere de to spilleres spilletid, da Mendy ville være en dyr spiller at mangle, når Barcelona besøger Bernabéu.

Uden fare for karantæner ville det ideelle scenario være at bruge Marcelo i aftenens hjemmebanekamp mod ligaens nummer 18, mens Mendy vil være bedre egnet til den vanskelige udebanekamp mod Levante ugen efter. Med Mendys karantænefare kan rollerne dog blive byttet om for at sikre, at franskmanden ikke får et gult kort i kampen mod Levante, som er sidste kamp i ligaen før El Clásico.

Real Madrid stod i en lignende situation forud for sæsonens første El Clásico, hvor det var Casemiro, der var i karantænefare. Dengang valgte Zidane at spare brasilianeren forud for kampen mod Barcelona, så han sad over i 1-1-kampen mod Valencia.

Seneste artikler...