Zidane vil ikke forhaste sig med Hazard

Hazard fik i holdets seneste kamp mod Celta Vigo sit længeventede comeback, men Zidane ønsker ikke at forhaste sig med belgieren. Det var forventet, at Hazard ville få spilletid imod Celta, men det var lidt en overraskelse, at han startede på banen. Ifølge MARCA var både Zidane og Hazard dog afklarede med, at han skulle starte på banen frem for at komme ind fra bænken.

Hazard havde et kuriøst skadesforløb, hvor det i første omgang var forventet, at han ville være klar til El Clásico i december, men en klarmelding af spilleren lod vente på sig. Siden starten af 2020 har han i flere omgang været meldt kampklar af spansk presse, både til kampen mod Sevilla den 18. januar, til El Derbi den 1. februar, til Copa del Rey-opgøret med Real Sociedad og den efterfølgende ligakamp mod Osasuna. Zidanes plan var at vente, til belgieren var fuldstændig klar til at starte på banen, og Hazard så da også mere fit ud end i sommers, og han holdt i 74 minutter og fik undervejs trukket straffesparket, som Ramos scorede på.

Planen for Hazards retur fortsætter i de kommende uger, hvor Zidane vil have ham helt klar til de store hjemmebanekampe imod Manchester City og Barcelona, der spilles henholdsvis den 26. februar og 1. marts. Forinden spiller Real Madrid dog mod Levante, som er sidste chance for Hazard for at få spilletid inden sæsonens hidtil vigtigste uge går i gang, men MARCA spekulerer i, at Zidane helt vil undlade at udtage ham til den svære udekamp for at spare ham.

Uanset Hazards forfatning til de kommende kampe kan Real Madrid-fans dog finde fortrøstning i, at holdet har gjort det godt uden belgieren. Holdet fører fortsat La Liga, og sæsonens første trofæ blev hentet hjem i januar med sejren i den spanske Super Cup. Nu er den store opgave for trænestaben at få Hazard tilbage i topform, efter han har siddet ude i 16 kampe, hvorved han forhåbentlig kan gøre en forskel i både La Liga og Champions League.  

Seneste artikler...

Annonce