Achraf: Jeg ønsker at spille og fortsætte min udvikling

Borussia Dortmund slog i går aftes Paris Saint-Germain med 2-1 på hjemmebane, og her spillede Real Madrids udlejede marokkanske højreback, Achraf Hakimi, alle 90 minutter. Dortmunds cheftræner, Lucien Favre, anvender for tiden tre centrale midtstoppere i forsøget på at forstærke en vaklende defensiv, og derved er Achraf blevet tildelt rollen som højre wingback, hvor han er en sikker mand på holdkortet.

Achraf har spillet i samtlige at Dortmunds officielle kampe i indeværende sæson, og han er startet inde i 27 ud af 33 kampe. Han har ud over højre wingback også spillet som højreback og som højrekant, og i alt er det blevet til seks mål og ni assist. Med sine fire mål i Champions League er han desuden Dortmunds topscorer i turneringen.

Achraf har altså gang i en god sæson i Dortmund, men hans lejekontrakt udløber til sommer, og derfor spurgte den spanske sportsradio, El Larguero, ham i går aftes ind til en eventuel retur til den spanske hovedstad.
- Min kontrakt siger, at min lejeaftale slutter i juni. Alt kan ske i juni, og vi må se, hvad sommeren bringer. Jeg ønsker at spille, og jeg vil fortsætte med at udvikle mig som spiller. Det har jeg fået chancen for her i Tyskland.

I Real Madrid vil Achraf ikke være sikker på samme mængde spilletid som i Dortmund, da han skal dyste med Carvajal, der er så sikker starter, at andetvalget, Odriozola, i januar blev udlejet til Bayern efter blot at have spillet fem kampe. Marokkaneren blev spurgt ind til konkurrencen og scenariet at være reserve i Real Madrid, men han giver ikke meget væk om fremtidsudsigterne:
- Det må vi også vente med at se.

Med hensyn til backpositionerne går Real Madrid en spændende sommer i møde, hvor fremtiden for spillere som Odriozola og Marcelo er usikker, mens det skal overvejes, hvorvidt spillere som Achraf og Reguilón skal indlemmes i truppen.

Seneste artikler...

Annonce