Pep: Real Madrid er ikke begravet endnu

Manchester City fik det bedst tænkelige resultat med hjem til England, da de besejrede Real Madrid 1-2 på Santiago Bernabéu, og der skal således et mindre mirakel til, hvis Real Madrid skal gå videre fra denne sæsons ottendedelsfinaler i Champions League.

Pep Guardiola vil imidlertid ikke afskrive Zidanes tropper endnu, da Los Blancos før har leveret store comebacks i historien.

- Hvis der er et hold, der kan komme tilbage, er det Real Madrid. Vi indkasserede et mål, da vi var det bedste hold på banen, og så scorede vi, da de var det bedste hold. Men sådan er Champions League: opture og nedture.

- Courtois var fremragende. Det er et godt resultat for os, fordi vi scorede to mål. Vi er ikke videre, men at vinde på Bernabéu er meget tilfredsstillende, fordi vi ikke er vant til disse sejre.

Herudover snakkede Pep en del om den tid, han har brugt på at studere Real Madrid, herunder eksempelvis Fede Valverde, som han ikke kendte ret godt, inden han begyndte at kigge video med den spanske hovedstadsklub.

Seneste artikler...

Annonce