Asensio-manien er over os

Marco Asensio-manien hærger i Real Madrid og den unge spanier har da også taget alle med storm i løbet af det seneste års tid, hvilket i går resulterede i en kontraktforlængelse frem til 2023 og med en ny frikøbs-klausul på 700 millioner €.

 

Som den første spiller i klubbens historie formåede Marco Asensio at score i samtlige turneringer i sin debut-kamp i Europa og generelt har han spillet på så højt niveau, at franske L´Equipe ikke tøver med at kalde ham verdens bedste U21-spiller.

 

Populariteten ses også i Real Madrids merchandise-butikker, hvor hans trøje er revet ned fra hylderne i løbet af sommeren og han er den næstbedst sælgende Real Madrid-spiller, kun overgået af.....Ja, rigtigt gættet: Cristiano Ronaldo.

 

I sommerens to spanske Super Cup-kampe mod Barcelona lavede han to pragtmål, som må have fået Cataloniens største klub til at ærgre sig rød og blå over at have krævet købet af ham opdelt i to rater, hvilket tillod Real Madrid at overhale ved at betale den samlede pris på 6 millioner € i et hug.

 

I dag er Asensio et af de varmeste navne i Real Madrid og europæisk fodbold og det vil han forhåbentlig være minimum frem til 2023.




Seneste artikler...

Annonce