Vinícius viser lovende takter


Vinícius Junior viser oftere og oftere prøver på sit fine talent. Spilleren fra Flamengo, som Real Madrid betalte svimlende 45 millioner euro for i maj 2017, var afgørende for at holdet vandt over Emelec i Ecuador. Det var 2. runde af gruppespillet i Copa Libertadores (Sydamerikas svar på Champions League) og Vinícius viste stor personlighed, da han efter at være kommet på banen scorede begge mål, og dermed blev kampafgørende. Af brasiliansk presse blev præstationerne sammenlignet med Ronaldo Nazário.

”Jeg gjorde hvad jeg altid forsøger at gøre. Mange folk kritiserer mig uden grund, men jeg centrerer mig bare i at spille og score mål. Takket være mine holdkammeraters arbejde, kunne jeg afgøre kampen”, sagde den unge brasilianer da kampen var fløjtet færdig.

Kampen var blevet kompliceret for Flamenco da Brayan Angulo scorede i 2. havleg for Emelec, og det var derefter at Carpegiani (Flamencos træner) lavede den eneste ændring i opgøret. Vinícius kom ind i det 68. minut, og tog opgaven på sig, og fuldførede comeback’et.

Første mål kom efter et fremragende træk og en hurtig dribling som blev efterfulgt af en tør afslutning, der blev rettet af. Andet mål var også smukt. Flamenco slog kontra, og en lang bold blev slået op på Vinícius, der smart brugte en holdkammerat som bande, for ved et flot placeret skud at score med venstrebenet fra kanten af feltet. Det var Vinícius debut i turneringen, og udover at det var første gang det unge talent blev to-måls-skytte, blev han rost for sin store ro og at han virkede erfaren ved at tage pulsen på kampen.

Vores venner på Brasserbold har lagt denne video op af Vinicius´ to mål:

 

 

Seneste artikler...

Annonce