Moratas Chelsea-skifte ligner et mareridt

Da Álvaro Morata i sommer valgte at skifte tilværelsen hos de dobbelte Champions League-mestre ud med livet i London hos Chelsea, var det med en forventning om at få væsentligt mere spilletid end i Real Madrid.

Men lige som sine forgængere Higuaín, Di María og Özil må han konstatere, at man altid lige bør overveje sine tanker om at skifte fra Real Madrid en ekstra gang, inden man lader sig lokke af løfter og ussel mammon.

For det er ikke blevet til mere spilletid i Chelsea. Af de 4.320 mulige spilleminutter har den spanske angriber nemlig kun været med i de 2.242 spilleminutter, hvilket svarer til 51,4% og i de to kampe mod Barcelona i Chelseas Champions League-exit måtte han se sig henvist til bænken af Giroud og fik kun knap en halv time i de to opgør.

Og det antal spilleminutter kunne han med lethed have fået i Real Madrid også, for Karim Benzema har nemlig kun spillet 54% af de mulige spilleminutter og det bakker op om Zinedine Zidanes ord i sommer, da han lovede mere spilletid til Morata, som altså i sidste ende valgte Chelsea……..og i bagklogskabens ulideligt klare lys CL-exit i ottendedels-finalen og bænket til fordel for Giroud…………den lader vi lige stå et øjeblik.

Seneste artikler...

Annonce