Dani Carvajal i El Transistor


Dani Carvajal blev interviewet en time, torsdag aften i radioprogrammet El Transistor. Madridista.dk bringer dig her de vigtigste udtalelser:

Carvajal blev spurgt ind til hvem han helst ville trække i Champions League, inden lodtrækningen. Til det svarede han: ”Juventus! Så længe det ikke er et spansk hold.”

Omkring Zidane og hans udvikling udtalte han: ”Da vi først havde ham som assistent-træner under Ancelotti var han som en spiller mere, en ven. Han var mere tavs lige da han overtog holdet fra Rafael Benítez, det var hans første professionelle omklædningsrum der skulle håndteres. Det er klart at han er blevet mere autoritær, og råber mere op med sæsonerne. Han er fantastisk!”. Omkring Zidane’s filosofi blev højrebacken spurgt hvorvidt det er korrekt at Zidane aldrig røber sine startopstillinger for spillerne før tid: ”Det er rigtigt! Zizou giver aldrig sin start-11’er før lige op til kampen. På den måde er vi alle helt friske og motiverede”.

Carvajal blev bedt om hvem han ville hente til Madrid mellem Antoine Griezmann og Neymar. Til dét svarede han: ”Neymar. Jeg har direkte skulle dække ham op flere gange, og han har givet mig flere problemer”. Bagefter forklarede Carvajal hvordan han forsøger at forsvare sig mod Neymar og Messi. ”Mange gange bliver man som forsvarsspiller bare nødt til at gætte hvilken vej de går. Jeg forsøger at få dem til at gå den vej der svarer til deres dårlige ben”.

Carvajal fortalte, at han har en noget overraskende ven i Barcelona’s omklædningsrum: ”Jordi Alba er min bedste ven på Barcelonas hold. Jeg ringede til ham i går (efter Chelsea-kampen) og lykønskede ham med kvalificeringen”.

Omkring virussen der holdte ham ude i over en måned i efteråret forklarede Carvajal: ”Jeg havde mistet stemmen 1-2 døgn, og så en nat vågnede jeg med enorme smerter i brystet. Men jeg tolererer meget smerte, så jeg faldt i søvn igen, jeg ringede ikke til nogle, jeg var alene hjemme. Dagen efter tog jeg til træning med feber, men efter at de øvrige spillere opdagede at jeg ikke var på toppen tog jeg til kardiologen, og han sagde at jeg under ingen omstændigheder måtte være aktiv i minimum 5 uger”.

Til sidst tog Carvajal stilling til Video Assistant Referee. ”Jeg er ikke fan af VAR. Fodbolden kan godt være mere retfærdig, men jeg tror fodbolden mister noget essens. Jeg snakker af erfaring, de kampe jeg har spillet under VAR var ikke optimale”.

Omkring den sværeste periode i Carvajal’s karriere udtalte han: ”Da Danilo kom snakkede jeg med mine forældre. Min far er meget pessimistisk og sagde ’Du får at se, du kommer ikke til at spille nu hvor de har købt ham’. Jeg spurgte min agent og han sagde ’Du kommer til at eje Danilo, bare kæmp videre og ellers så finder vi et alternativ til dig, du har vist du er god nok til Real Madrid’. Det gik godt, og jeg havde en god relation med Danilo”.

Til sidst kom der en quick-fire runde til Carvajal: ”Den bedste træner jeg har haft er Julen Lopetegui. Zidane er den bedste træner for Real Madrid. Lewandowski er den dygtigste spiller jeg har spillet overfor. Neymar har været den sværeste at dække op. Ronaldo er over Messi. Jeg holdte med Chelsea over Barca. Keylor Navas er mere end rigeligt god som målmand for Real Madrid. Kroos har dårligst musiksmag i omklædningsrummet. Bale snakker spansk men er sky. Spanien og Frankrig kommer i VM-finalen, hvis jeg skal gætte på to hold. Grunden til at vi har haft en dårlig liga-sæson er den dårlige stime uden mål i efteråret hvor ingen kunne score. Vi blev desperate, og holdene scorede imod os i stedet.”

Seneste artikler...

Annonce