Kroos som redningsmand

Når Real Madrid træder på banen i Tyrkiet i morgen aften, forventes der kun at være 3 ændringer i den startopstilling der lørdag tabte til Mallorca.

Dani Carvajal blev hvilet på San Moix, og forventes at være tilbage, mens Eden Hazard sad over da hans kone skulle føde deres fjerde barn, og han er derfor klar til den vigtige udekamp mod Galatasaray.

En anden spiller der også ventes klar igen, er Toni Kroos, der har siddet ude med den skade han pådrog sig i det sidste opgør inden landskampspausen. Kroos skade, samt Luka Modric' skade, gjorde at Zidane kun havde to egentlige centrale midtbanespillere til rådighed i lørdagens kamp, hvor han valgte at starte med en midtbane bestående af James Rodriguez, Casemiro og Isco.

Netop James og Isco skulle altså begge spille en plads der ikke er naturlig for dem, og ingen af dem virkede komfortable i deres nye rolle.

Kroos tilbagevenden vil derfor være en lettelse for Zidane, da tyskeren i den grad har genfundet formen i indeværende sæson, hvor han har vist gode takter og kontrolleret midtbanen på sit vanlige niveau, der var centralt i de 3 Champions League-titler tyskeren har vundet i Real Madrid.

Det oprindelige mål for Kroos' tilbagevenden var den udsatte El Clásico, der skulle være spillet i weekenden, men han er blevet hurtigere klar end forventet, og derfor vil han altså være tilgængelige for den vigtige kamp i Istanbul tirsdag aften.

Seneste artikler...

Annonce