Tilfreds Ancelotti: Holdet gravede dybt og viste sand dedikation

Real Madrid lagde i går aftes ud i Champions League med en sejr i den formentlig sværeste kamp i gruppespillet, da man mødte det italienske mesterhold, Inter, på San Siro, hvorfra man fik hevet en 1-0-sejr med hjem efter en sen scoring af indskiftede Rodrygo.

Efter kampen udtalte Carlo Ancelotti sig om kampforløbet, og generelt om sejren sagde han:
- En enormt vigtig, hårdt tilkæmpet sejr. Det var en meget svær første halvleg og derefter bedre i anden. Det var en komplet præstation med nogle gode ting og nogle fejl. Holdet viste en flot attitude. Vi holdt buret rent takket være Courtois i første halvleg, men vi var overordnet set ikke dårlige defensivt. Inter var mere med, fordi de viste sand intensitet i første halvleg, og da de blev langsommere, havde vi mere kontrol og skabte flere chancer.

- Jeg var imponeret over indsatsen, fordi holdet var virkelig nødt til at grave dybt, forblive kompakt. Dette hold har ikke kun kvalitet, det viser sand dedikation, og det er enormt vigtigt. Det rene bur hjælper på vores selvtillid fra et defensivt perspektiv. Alle fire nede bagi gjorde det fænomenalt.

Det var de to indskiftede spillere, Rodrygo og Camavinga, der skabte målet, og Ancelotti forklarer indskiftningen af førstnævnte således:
- Vi spillede med mere bredde, da Rodrygo kom ind. Vi ledte efter løsninger på kanten. Jeg har allerede snakket med spillerne, men det er altid sådan, at det er dem, som kommer ind, der kan afgøre kampen. Jeg har fortalt Rodrygo, at det ikke er vigtigt, hvor mange minutter han spiller, men hvordan han spiller i dem. Rodrygo spillede en afgørende rolle i aften, ikke blot på grund af målet men fordi han hjalp til, han lavede meget defensivt løbearbejde, og jeg var tilfreds med hans spil. Han kan få en nøglerolle. Nogle gange kan han spille fra start, og andre gange kan han komme ind og være afgørende.

Om Eduardo Camavinga:
- Han er meget ung, men han har meget kvalitet og har potentiale til virkelig at spille med. Han skal forbedre sig defensivt, og det kommer han til.

Om Eden Hazard:
- Jeg overvejede at skifte Hazard ind i anden halvleg, men da Inter pakkede sig så meget centralt, besluttede jeg mig for at bringe spillere ind til kanterne som Rodrygo og Vinícius for at angribe derfra.

Om valget om at bruge Nacho som venstreback og David Alaba som centerback:
- Valget om at spille med Nacho handler om erfaring. Miguel (Gutiérrez, red.) er stadig ung og spillede søndag aften. Kampen i dag (i går, red..) var én, hvor erfaring virkelig var vigtig. Jeg kan virkelig godt lide Alaba som centerback, og hvis han har det fint, og der ikke er nogle nødsituationer, kommer han til at spille på den position.

Seneste artikler...

Annonce