Rodrygo: Jeg elsker at spille og score mål i Champions League

Real Madrid fik resultatmæssigt en forrygende starts på sæsonen, da de vandt 0-1 over inter på San Siro.

Rodrygo, som scorede kampens eneste mål, var efter kampen meget tilfreds med sin indsats:

- Jeg er meget tilfreds med det resultat, vi fik, med holdets indsats og mit mål. Jeg synes, at jeg har gjort en god indsats og hjulpet holdet hver gang, jeg har spillet i Champions League. Jeg er meget glad. Jeg elsker at spille og score mål i Champions League, siger Rodrygo i et interview efter kampen.

På trods af sejren over italienerne, er der blandt den unge målscorer og holdkammeraterne Thibaut Courtois og Lucas Vázquez, enighed om, at det var en hård kamp, hvor Real Madrid langt fra var i kontrol hele kampen igennem. Rodrygo udtaler:

- De var bedre i første halvleg, men vi havde mere kontrol efter pausen.

At første halvleg var den største udfordring, er Real Madrids belgiske målmand enig i:

- Vi havde ikke så meget boldbesiddelse i kampen, som vi havde håbet på. De gjorde det svært for os i defensiven med deres pres i første halvleg. Jeg var nødt til at lave nogle redninger. I anden halvleg skabte de mere fare. Vi er nødt til at bevare troen, for det her hold er fuld af mål, og målet kom også til sidst, siger belgieren.

Lucas Vázquez giver ligesom sine holdkammerater udtryk for, at særligt første halvleg var en stor udfordring for Los Blancos:

- Den første halvleg var hård. De udviste en fantastisk intensitet og pressede måske lidt højere op på vores banehalvdel, end vi er vant til. Der er ingen lette kampe i Champions League, og vi var en smule udfordret. De spilledes virkelig godt i første halvleg, men anden halvleg stod vi sammen, pressede bedre og havde mere boldbesiddelse. Det er det, der gjorde, at vi fik sejren i sidste ende.

Det kommer således tydeligt til udtryk i interviewene med de tre Real Madrid-spillere, at det var en udfordrende kamp, og Courtois udtaler sågar, at han ikke er sikker på, at det var en fortjent sejr, de fik:

- Inter havde de største chancer i kampen, og måske fortjente de at vinde den.

Om sejren var fortjent eller ej, var det ikke desto mindre en sejr, og Courtois giver udtryk for, at han med sejren over Inter er fortrøstningsfuld i forhold til resten af gruppespillet:

- Det faktum, at vi har slået det sværeste hold i gruppen, betyder, at det er en god start.

Også Lucas Vázquez mener, at sejren over Inter var meget afgørende:

- Denne sejr er helt afgørende for os. Det vil øge vores selvtillid til de resterende kampe, så vi kan kvalificere os og slutte i toppen af gruppen.

Seneste artikler...

Annonce