Transfer-krig mellem Frankfurt og Real Madrid

4 år 11 måneder siden #1 af Administrationen

Der foregår i øjeblikket en højspændt kamp mellem Frankfurt og Real Madrid om Luka Jovic, som fortsat er storfavorit til at ende i den spanske hovedstad, men Real Madrid er også ved at være trætte af tyskernes forsøg på at presse prisen konstant.

Man var angiveligt blevet enige om en salgspris på 60 millioner €, men på det seneste har Frankfurt hævet prisen til 100 millioner € og det er langt over, hvad Real Madrid vil betale for den serbiske angriber og derfor gælder det om at bevare overblikket og køligheden i forhandlingerne med Frankfurt.

Der har været mange bejlere til Luka Jovic, men flere af dem er sprunget fra igen. Således har Barcelona rettet blikket mod Griezmann, mens Bayern München nu ser ud til at gå efter Timo Werner.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 11 måneder siden #2 af Real HWL
"Man var angiveligt blevet enige om en salgspris på 60 millioner €"
Og så lige pludselig ud af det blå, hæver man prisen til 100 millioner €. Det er godt nok noget af en prisstigning der er kommet over natten.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 10 måneder siden #3 af nono
Real Madrid har de seneste mange år været de værste lurepassere på markedet. Man trækker tiden, forsøger at få 5-10 mio euro afslag og der giver bagslag HVER gang. Selv hvis det lykkes får vi spilleren indlemmet i truppen efter en halv preseason. Det er idioti ved højlys dag. Gør som Barca har gjort de seneste sæsoner - luk handlerne hurtigt og brug sommeren på salg fremfor køb.
Følgende bruger(e) sagde tak: elle44

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 10 måneder siden #4 af El Siete
Mon ikke Frankfurt i sidste ende giver sig lidt. De skal vel også være påpasselige med ikke at ødelægge et godt forhold til Real Madrid der giver dem mulighed for at leje og købe spillere i klubben, før andre muligvis.
Jeg tror man mødes omkring 65-70M, eller lidt lavere og de får en spiller eller to på leje med i pakken. Det er 15-20M mere end Vinicius og Rodryge, for en spiller med en super sæson i europæisk fodbold.

Como no te voy a querer,
como no te voy a querer,
si eres campeón de Europa por décima vez.
Følgende bruger(e) sagde tak: andreashn

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum