Sky: Jovic har skrevet under med Real Madrid

Ifølge den tyske version af Sky har Real Madrid sikret sig en ny 9’er frem mod næste sæson, og der er selvfølgelig tale om Eintracht Frankfurts 21-årige serber, Luka Jovic, som menes at koste €60 millioner. Han får en kontrakt for de kommende fem sæsoner med en årsløn på €10 millioner brutto.

Real Madrid ventes, ifølge AS, at præsentere Jovic allerede i næste uge, når Eintracht har spillet sæsonens sidste kamp i Bundesligaen. Her jagter de fortsat den Champions League-givende 4. plads. De ligger i øjeblikket nummer seks, ét point efter Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen. Man er meget forsigtig med ikke at skade det gode forhold, man har opbygget til Frankfurt efter, at man har gennemført adskillige handler med tyskerne.

Jovic ankommer til Madrid, som den tredje tilføjelse op til den nye sæson, efter Rodrygo Goes og Eder Militao. Jovic er i gang med sin gennembrudssæson i europæisk fodbold. Her er det blevet til 27 kasser, hvoraf 10 blev scoret i Frankfurts flotte Europa League-kampagne.

Af de €60 millioner, som Real Madrid betaler, går €12 millioner til Benfica.

Seneste artikler...