Real Madrid Castilla-nederlag efter skandale-dom

Real Madrid Castilla tabte i weekenden El Derbi på udebane til Atlético Madrid med 0-2, men det kunne måske være gået anderledes, hvis dommeren havde haft øjne i hovedet, for undervejs blev Raúls tropper underkendt i skandaløs grad.

Første halvleg var en åben affære med gode muligheder i begge ender af banen, men første halvleg endte uden scoringer.

Syv minutter inde i anden halvleg bragte Carrillo dog Real Madrid Castilla foran. Eller det troede han og alle andre, bortset fra dommeren, som dømte off side. Og der var ikke off side. Der var ikke skyggen af off side. Nysgerrige sjæle bør se videoen i denne nyhed.

Fire minutter senere ramte Nico Paz stolpen og det lignede længe en nul-løsning mellem mandskaberne, men i de sidste minutter af opgøret slog Atlético Madrid til med to scoringer ved Mariano og Raihani og så måtte Real Madrid Castilla gå tomhændet fra banen.

Real Madrid Castillas hold: Cañizares, Carrillo, Marvel (Obrador, 91’), Mario Martín, Álvaro, Nico Paz, Asencio, Gonzalo, Manuel Ángel (Theo, 83’), Palacios (Víctor, 83’) og Cuenca.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Juvenil A færdige i Youth League

Mireia Jiménez Fotógrafo: AC Milan

Det lykkedes ikke Álvaro Arbeloas Juvenil A-hold at klare sig videre til Final Four i Youth League. I går tabte holdet med 4-3 efter straffespark til AC Milan.

Det startede ellers lovende for Real Madrid, der kom foran efter 33 minutters spil på et straffespark, som sikkert blev sat ind af Gonzalo og man burde have bragt sig yderligere foran lige inden pausen, da De Llanos havde en stor chance.

Udligningen kom seks minutter inde i anden halvleg, fa Sia driblede sig igennem på højrekanten og udplacerede Quetglas. Efterfølgende havde begge hold mulighed for at score sejrsmålet. Først var Pol Fortuny tæt på med et frispark på overliggeren, mens Milans unge stortalent, Camardi, var tæt på at overliste Quetglas.

Men der blev ikke scoret i ordinær tid og så gik kampen i straffesparkskonkurrence, hvor italienerne trak det længste strå, da Rayeyre reddede forsøget fra Daniel Yañez, mens Pol Fortuny hamrede sit forsøg over mål og samtidig kunne Quetglas kun redde forsøget fra Scotti.

Real Madrid Juvenil A: Ferran Quetglas, Cristian, Youssef, Jacobo (Manu Serrano, 58’), Gonzalo, Hugo de Llanos (Yáñez, 67’), Palacios, Fortea, Pol Durán (Antonio, 90’), Mesonero (Pol Fortuny, 58’) og Joan Martínez.

Jacobo Ramón rykkes op i hierakiet

Real Madrid har lagt en ny plan for den 19-årige forsvarer Jacobo Ramón.

Han er en af de 13 Canteranos, som i denne sæson har været udtaget til førsteholdets kampe, men selv om han endnu ikke har fået sin debut på førsteholdet, så er det en spiller, som man har forventninger til og hans seneste præstationer for Real Madrid C er ikke gået ubemærket hen.

Her er han oppe mod ældre spillere, hvor det kræver mere at kunne klare sig i duellerne og man tager ham derfor ud af komfortzonen på Juvenil A-mandskabet, hvor han ”kun” duellerer mod jævnaldrende.

Jacobo Ramón er dog med Arbeloa og det øvrige Youth League-mandskab i Milano i dag, hvor man skal forsøge at spille sig i Final 4-finalen og han er også med i topopgøret mod Atlético Madrid i weekenden, men han vil snart blive stillet over for nye udfordringer i La Fábrica.

Real Madrid forlænger med Jesús Fortea

Real Madrid har forlænget kontrakten med den blot 16-årige højreback, Jesús Fortea, som man hentede i Atlético Madrid i 2022 og dermed brød den pagt mellem klubberne, hvor man ikke hentede spillere hos hinanden.

Real Madrid så dog så stort et lys i det dengang 14-årige stortalent, at man valgte at hente ham og nu har man forlænget kontrakten frem til 2026, hvilket er det maksimale man må forlænge med spillere under 18 år.

Han regnes dog som et gigantisk talent og som Carvajals arvtager, så derfor vil man givetvis forlænge med ham igen, så snart det er muligt, for han er udviklingsmæssigt langt foran sine jævnaldrende kolleger og fik allerede som 15-årig debut for Spaniens U17-landshold.

Jesús Fortea skal næste år være en del af Castilla-mandskabet, hvor han skal afløse Vinícius Tobias, der ikke ser ud til at få forlænget sin kontrakt.

Álvaro sikrede snæver Castilla-sejr

Castilla hentede her til formiddag tre point, da man på udebane slog bundholdet Melilla med 1-0 på udebane.

Det var Castilla, der kom bedst fra start med optimistisk spil og optræk til flere chancer, og efter en halv time gav det pote, da Álvaro Rodríguez sparkede det, der skulle være matchvindermålet i kassen. Melilla fulgte op med et par fine muligheder, og i anden halvleg lagde de pres på Raúls mandskab, men det lykkedes dem aldrig at passere målmand Lucas Cañizares i målet.

Dermed vandt Castilla for anden kamp i træk, og det placerer dem på niendepladsen i tabellen med ni point op til playoff-pladserne og syv ned til nedrykningsstregen.

Castillas hold: Cañizares, Carrillo, Mario Martín, Álvaro, Nico Paz, Asencio, Gonzalo (Víctor Muñoz, 84’), Manuel Ángel (Marvel, 67’), Palacios (Theo, 67’), Ribes, Cuenca.