Madridista

 
 

Sport Bild: Raúl har meddelt Real Madrid at han stopper

Ifølge tyske Sport Bild har Raúl meddelt Real Madrid, at han forlader klubben efter denne sæson for at fortsætte karrieren i tysk fodbold.

Endnu er der ikke meldt noget ud om, hvor Raúl skal være træner, men et godt bud er i Hamburger SV i 2. Bundesliga. Her skal han være en del af det projekt, som Felix Magath er ved at stable på benene for at få den tidligere storklub tilbage i den bedste tyske række.

De to kender hinanden fra tiden i Schalke 04.

Hvis Raúl forlader Real Madrid Castilla, bliver det sandsynligvis Álvaro Arbeloa, der overtager posten som træner for filialholdet.

Log-på for at kommentere

Real Madrid henter gratis målmandstalent i Atlético Madrid

Real Madrid har igen været på strandhugst i Atlético Madrid, hvor man har hentet det 19-årige målmandstalent, Sergio Mestre.

Den 193 cm. høje målmand har kontraktudløb denne sommer og han hentes altså på en fri transfer og det har været en afgørende faktor for Real Madrid.

Sergio Mestre har tidligere været udtaget til Atlético Madrids førstehold, men har generelt ikke fået mange kampe for Atlético Madrid. Det har dog ikke sænket Real Madrids interesse i ham og han skifter altså nu Cerro del Espino ud med La Fábrica i Valdebebas.

Log-på for at kommentere

Ny sejr til Real Madrid Castilla

Real Madrid Castilla har endelig fundet formen og i weekenden blev det til en sejr på 1-0 hjemme over Recreativo Granada.

Der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen, selv om den enlige scoring først faldt i anden halvleg, hvor stortalentet Palacios sendte bolden i nettet efter tre minutter på et fint langskud, som Granadas målmand dog ikke var helt uden skyld i.

Real Madrid Castilla fortsatte presset og man burde være kommet yderligere foran, da først Álvaro brændte helt fri foran mål og senere, da Palacios var alene igennem og skød langt over mål.

Men med sejren kravler Real Madrid Castilla længere op i tabellen, men man kan dog ikke længere nå med i oprykningsspillet.

Real Madrid Castilla: Mario de Luis, Obrador, Carrillo (Jacobo, 46’), Mario Martín (Chema, 46’), Álvaro (Theo, 75’), Nico Paz, Edgar, Asencio, Lorenzo (De León, 63’), Manuel Ángel og Palacios (Víctor Muñoz, 63’).

Log-på for at kommentere

AS: Raúl stopper hos Real Madrid Castilla

Ifølge spanske AS tyder meget på, at Raúl ikke fortsætter i spidsen for Real Madrid Castilla i den kommende sæson.

Efter fem år i La Fábrica mener Real Madrid-legenden at det er tiden til nye udfordringer og der er masser af henvendelser til Real Madrid, blandt andet fra tysk fodbold, hvor Union Berlin har vist deres interesse.

Men lige nu synes han at være tættere på at blive tilknyttet Felix Magaths projekt med at genrejse Hamburger SV og de to kender hinanden fra tiden i Schalke 04.

Raúl har ellers længe været bragt i spil som mulig arvtager fra Carlo Ancelotti, men han er siden blevet overhalet inden om af Leverkusens Xabi Alonso, som nu er favorit til at blive italienerens efterfølger.

Raúls efterfølger hos Real Madrid Castilla ventes at blive Álvaro Arbeloa, som har haft stor succes som Juvenil A-træner.

Log-på for at kommentere

Real Madrid forlænger med Enzo Alves

Real Madrid har forlænget kontrakten med den unge angriber, Enzo Alves.

Han er måske bedre kendt som Marcelos søn, men han er ved at slå sit eget navn fast i spansk fodbold og regnes som et meget stort talent og han har da også i denne sæson scoret 17 mål for Cadete A-holdet.

Den nye kontrakt løber frem til 2027 og i det spanske fodboldforbund holder man også et vågent øje med Enzo Alves, som allerede har spillet flere U-landskampe for Spanien.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...