Real Madrid henter Oviedo-talenter

Real Madrid har været omkring Oviedo for at forstærke La Fábrica til den kommende sæson.

Her har man hentet tvillingerne Iker og Hugo Álvarez, som skal tørne ud for Real Madrid Infantil i den kommende sæson.

Det er to spillere, der har været meget rift om i Spanien, men det er lykkedes Real Madrid at nå til enighed med de to spillere.

Log-på for at kommentere
 
 
 

UOL: Vinícius Tobias fortsætter ikke i Real Madrid

Ifølge brasilianske UOL fortsætter Vinícius Tobias ikke i Real Madrid efter denne sæson.

Han har været udlejet fra Shakhtar Donetsk, hvor man havde en købsmulighed på 10 millioner € efter sæsonen, men det har man ikke ønsket at gøre brug af og den unge brasilianske højreback skal derfor ud og finde ny klub, da det desværre ikke er muligt at vende tilbage til det krigshærgede Ukraine.

Vinícius Tobias har spillet 35 kampe for Real Madrid Castilla, hvor det er blevet til fire assists.

Log-på for at kommentere
Diskuter denne artikel i forumet.

Castilla skal spille mini-Clásico om oprykning

Castilla vandt lørdag sæsonens sidste ligakamp, men eftersom man havde dummet sig gevaldigt i de foregående runder ender man blot på tredjepladsen med tre point op til førstepladsen, der giver direkte adgang til den næstbedste spanske række.

Dermed skal man nu ud i et oprykningsspil, og her møder Castilla ingen andre end Barcelonas B-hold, der blev nummer fire i den anden gruppe i den tredjebedste spanske række.

Kampene afvikles over to kampe, hvor Barcelona starter på hjemmebane den 4. juni, mens returkampen spiller på Estadio Alfredo Di Stéfano den 11. juni. Vinderen af de to går videre til en finale, hvor der spilles om oprykning til Segunda División.

Log-på for at kommentere

Agent: Sergio Arribas er i gang med sit sidste år

Sergio Arribas er i gang med sin sidste sæson for Real Madrid Castilla.

Det slår hans agent, Joyce Moreno, fast i et interview:
- Loftet for Arri er det samme for ham som for mig og det er det mål, vi sætter. Der er ingen grænser. Han er i sin afsluttende del af sin udviklingsproces og dette er hans sidste år, inden han træder ind i den professionelle verden, som er det mål jeg sætter for alle mine spillere.

På trods af, at Sergio Arribas er den bedste spillere i Primera Federación, er det blevet til meget få chancer på førsteholdet og derfor peger alt i retning af en afsked med Real Madrid til sommer.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Juvenil A er spanske mestre

Real Madrid Juvenil A er spanske mestre efter en sejr på 1-3 mod Betis i opgøret, som blev spillet i RFEFs hovedkvarter Ciudad del Fútbol de las Rozas.

Álvaro Arbeloas tropper kom planmæssigt foran efter 14 minutters spil ved Manu Serrano. Betis svarede dog hurtigt igen med et par nærgående forsøg og kampen bølgede frem og tilbage. Netop som man havde indstillet sig på pauseføring til Real Madrid Juvenil A, slog Betis til med et pragtmål fra Van der Putten.

I anden halvleg forsøgte Real Madrid Juvenil A intenst at få lirket Betis´ kompakte defensiv op og man var tæt på et par gange med ti minutter igen, da først Nico Paz og siden Jiménez kom til afslutninger, men det blev den suveræne topscorer, Gonzalo, som med to mål i slutminutterne sendte mesterskabet hjem til Arbeloas tropper, som dermed kan se tilbage på en flot sæson, hvor man også vandt Copa del Rey.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce