Real Madrid Femenino er klar til CL-gruppespillet

Femenino CL

Real Madrid Femenino er klar til Champions League efter en sejr på 2-1 hjemme over Rosenborg i går.

Pladsen i den fornemme turnering blev reelt sikret i den første kamp i Norge, hvor Alberto Torils tropper vandt med 0-3, men i gårsdagens kamp på Estadio Alfredo di Stéfano chokstartede nordmændene med en scoring allerede efter otte minutter, da Nautnes udnyttede Hansens indlæg fra højre side.

Det var et lidt rystet Femenino-hold i første halvleg, som havde problemer i defensiven, men til gengæld kunne tilhængerne glæde sig over Maite Oroz´ tekniske lækkerier på midtbanen og man klarede sig til pausen nede med 0-1, men også med en skade til Toletti, som måtte lade sig udskifte.

I anden halvleg kom der dog styr på tingene, godt hjulpet på vej af Weirs lynhurtige scoring og skotten var også oplægger til Atheneas pragtmål efter en times spil, som afgjorde kampen.

Real Madrid Femenino havde Sofie Svava med i de første 66 minutter.

Real Madrid Femenino: Misa; Lucía Rodríguez, Kathellen Sousa, Gálvez, Svava (Olga Carmona, 66'); Toletti (Abelleira, 39'), Zornoza (Feller, 66'); Weir (Freja Siri, 76'), Oroz, Athenea og Esther (Nahikari, 76').

Log-på for at kommentere

Voldsom prisstigning på bøder i Liga F

Real Madrid - Valencia - 22-09-2022

Der skal justeres i budgetterne hos diverse kvindehold i det der nu hedder Liga F. Den bedste spanske kvinderække har nemlig valgt at hæve priserne på gule og røde kort.

I sidste sæson skulle klubben blot betale €4, når en spiller fik et gult kort, mens et rødt kort kostede €9. Det er nu steget så voldsomt i pris, at et gult kort koster €180, mens en udvisning giver en bøde på €350.

Det er de samme priser som man ser i herrernes LaLiga Santander, hvor budgetterne dog også er noget større. 

I samme ombæring er prisen for spilleren også steget. Her kan det koste €600 for en spiller at blive udvist, også det samme tal som hos mændene. Dette vil klubben dog som regel tage sig af. 

Log-på for at kommentere

Real Madrid Femenino har halvandet ben i Champions League

FemRosenborg

Real Madrid Femenino skulle her til aften forsøge at spille sig nærmere gruppespillet i UEFA Women's Champions League, da de mødte norske Rosenborg på Lerkendal i Trondheim.

Og det forløb ganske planmæssigt, for allerede i det 14. minut kunne skotske Caroline Weir score kampens første mål, et vaskeægte 'golazo', med en fremragende afslutning fra 20 meters afstand. Danske Lene Christensen kunne kun se til, mens bolden strøg op i krogen.

Real Madrid var generelt stærkt spillende, og Rosenborg var kun sjældent farlige Misa i Real Madrid-målet. Godt 20 minutter efter det første mål var det igen tid til at fejre en scoring.

Athenea modtog bolden på venstrekanten, gik forbi et par Rosenborg-spillere, og afsluttede fra kanten af feltet på forreste stolpe, hvor Lene Christensen ikke kunne nå ned. 

Det tredje mål var også en perle. Efter lidt mere end 5 minutter af anden halvleg sendte Athenea en sukkerbold ind i feltet, som "Sweet" Caroline Weir overlegent tog ned og sparkede ind til slutresultatet 3-0.

I næste uge gæster Rosenborg Madrid i en kamp der bare skal overstås, inden Real Madrid for anden gang kan deltage i kvindernes udgave af Champions League. 

Danske Sofie Svava spillede alle 90 minutter, mens Caroline Møller kom på banen i det 86. minut. 

Log-på for at kommentere

Real Madrid Femenino indledte med sejr

TERESA550x650

Real Madrid Femenino fik en god start på sæsonen, da det i går blev til en sejr på 2-0 hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano.

Sidste weekend blev første spillerunde aflyst som følger af uenighed om dommer-lønninger i Liga F, som den bedste spanske kvinderække er kommet til at hedde fra denne sæson.

Real Madrid Femenino var spilstyrende i første halvleg, hvor det blev til udmærkede forsøg fra Toletti og danske Caroline Møller Hansen, men man skulle helt hen til fem minutter før pausen for at få den første scoring og den kom fra Teresa.

Anden halvleg viste et solidt Real Madrid Femenino-hold, som ikke lod Valencia komme til fadet og i banens anden ende fik man skabt fine chancer og fik endda et mål af Athenea annulleret for off side, men i sidste minut slog Nahikari sejren fast.

Real Madrid Femenino: Misa, Lucía, Ivana, Kathellen, Svava, Toletti, Teresa (Oroz, 73’) , Weir, Møller (Zornoza, 50’), Athenea, Esther (Nahikari, 73’).

Log-på for at kommentere

Femenino henter svensker i USA

FrejaSiri

Den skandinaviske delegation i Real Madrid vokser sig større. I forvejen har man danske Sofie Svava og Caroline Møller på holdet, og nu har man så hentet den svenske midtbanespiller Freja Siri Olofsson i amerikanske Racing Louisville, hvor hun har tilbragt to sæsoner. 

Freja Siri Olofsson er 24 år, har tidligere spillet i Örebro i Sverige og Arna-Bjørnar i Norge. 

Hun spiller på den defensive midtbane, og Real Madrid forsøgte allerede at hente hende til klubben sidste år, hvor hun dog foretrak at blive i USA.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...