Real Madrid Femenino sejrede over Eibar

Real Madrid Femenino vandt i weekenden 1-0 hjemme over Eibar på en tidlig scoring af Ivana Andrés.

Optakten til scoringen var et drøn af et langskud fra danske Sofie Svava, som ramte overliggeren og riposten var Ivana først over og så kunne hun let score til 1-0.

Real Madrid Femenino søgte intenst scoring nr. to i opgøret og blandt andet havde Feller to nærgående forsøg i første halvleg, mens danske Caroline Møller var tæt på lige inden pausen.

Real Madrid Femenino var dominerende i anden halvleg også, hvor blandt andet Teresa havde et godt forsøg, men det blev ved den ene scoring og en vigtig sejr for Alberto Torils tropper.

Hos Real Madrid Femenino spillede Sofie Svava hele kampen, mens Signe Bruun afløste Caroline Møller hansen efter 67 minutters spil.

Real Madrid Femenino: Misa, K. Robles, Teresa (Zornoza, 67’), Rocío, Ivana, Toletti, Møller (Bruun, 67’), Linda C., Feller (M. Oroz, 58’), Athenea (Raso, 58) og Svava.

Log-på for at kommentere

Linda Caicedo kåret som bedste Real Madrid Femenino-spiller i februar

19-årige Linda Caicedo har modtaget Mahous pris som februar måneds bedste Real Madrid Femenino-spiller. Her spillede hun i alle Real Madrids fem kampe, og undervejs blev det til to scoringer.

Det var dog også Caicedos to eneste sæsonscoringer, idét hun på grund af skader blot har spillet 23 kampe med de to mål og fem assists til følge.

Caicedo sagde ved modtagelsen af prisen:
- Det er første gang, at jeg modtager den, og det gør mig meget glad. Jeg vil takke klubben, fansene og naturligvis mine holdkammerater. Uden dem ville alt dette ikke være muligt. Det er en ny individuel pris, og nu skal jeg holde min gode form og gøre det bedste for mit hold.

Real Madrid Femenino vil hente Maëlle Lakrar

Ifølge spansk presse har Real Madrid Femenino genoptaget interessen for franske Maëlle Lakrar, der har kontraktudløb med Montpellier til sommer.

Hun valgte i december 2022 at forlænge kontrakten med den franske klub, men Real Madrid har fastholdt interessen og vil meget gerne tilknytte den stærke forsvarer til den kommende sæson.

Maëlle Lakrar betegnes som en fysisk stærk og teknisk dygtig forsvarer, som via sin højde også er stærk i hovedspillet.

Real Madrid Femenino forlænger med Athenea

Real Madrid Femenino arbejder hårdt med at få forlænget kontrakterne med de spillere, som har kontraktudløb til sommer og nu kan man sætte flueben ud for Athenea del Castillo.

Den 23-årige angriber kom til Real Madrid Femenino i 2021 fra Deportivo Abanca og har siden slået sit navn fast i klubben og på det spanske landshold og det har været vigtigt for Real Madrid Femenino at forlænge med den dygtige spiller.

Athenea får kontrakt til 2028 og skal altså fortsætte med at udvikle Real Madrid Femenino til at blive en magtfaktor i spansk og europæisk fodbold.

Real Madrid Femenino hentede udesejr over Sevilla

Real Madrid Femenino vendte tilbage til Liga F med en sejr på 0-1 ude over Sevilla og man fastholder dermed andenpladsen.

Det blev en meget lige kamp, men Sevilla havde klart flest forsøg i første halvleg og man kunne takke Misa i målet for at holde nullet til pausen.

Real Madrid Femenino kom i front i starten af anden halvleg, da 100 kamps-jubilar Olga elegant driblede sig fri i venstre side og sendte bolden i mål via Sullastres i Sevilla-målet.

Senere i kampen havde både Ivana, Signe Bruun og Toletti gode muligheder for at øge føringen, men det blev ved den ene scoring og Real Madrid Femenino sikrede sig dermed den 7. sejr i de seneste otte kampe.

Real Madrid Femenino: Misa, Teresa, Rocío, Ivana, Toletti, Olga, Bruun (Feller, 81’), Oihane, Møller (Raso, 62’), Linda C. (M. Oroz, 81’) og Athenea.