Spansk presse: Real Madrid gør klar til Neymar

Store beslutninger ulmer på Bernabeu. Beslutninger der vil have betydning for de kommende år, men ingen så vigtige som det foreslåede køb af Neymar.

Med fem titler i 2017 troede de fleste, at det ville være begyndelsen på flere år med succes, men i stedet er Real Madrid ved at spille sig ind i glemslen.

Imens fans måske har udvalgt spillere, som Real kunne købe i dette vindue, kigger klubben længere frem.

De strategiske beslutninger vil ikke kun skulle klare sig på banen, men også økonomisk. En model klubben har fulgt siden 2000.

Holdets spil denne sæson har mildest talt været foruroligende, og det er blevet klart, at tilgangen af en megastjerne er nødvendig for at puste nyt liv i klubben.

Navnet er et som både Real Madrid fans og klubbens ledelse har haft i tankerne, og det er ingen anden end Neymar.

Selvom klubben søger efter en kampafgørende spiller, så vil Real stadig eksperimentere med unge spillere såsom Vinicius, som måske på et tidspunkt bliver en stjerne, og som kæmper for at blive en af de bedste i verden.

Der søges dog stadig efter en Galactico, som der ikke har været en tilgang af siden James' ankomst i 2014. Det er nødvendigt med et strategisk køb, og eftersom Kylian Mbappe trives i PSG, er listen meget lille.

Klubben tror på, at det vil koste omkring 400 millioner euro alt i alt.

Andre spillere, der er blevet diskuteret, inkluderer Harry Kane, Eden Hazard og Timo Werner, men ingen kan nå Neymar's niveau, og Neymar's ankomst kunne blive et massivt slag til Barcelona på niveau med tilgangen af Luis Figo.

Ud af respekt ønsker Real's ledelse ikke at forfølge spilleren uden PSG's viden, og selvom den franske klub ikke ønsker at sælge, så har Madrid noget, som den parisiske klub længe har ønsket sig - Cristiano Ronaldo.

Madrids ledere ved at købet af brasilianere vil være kompliceret, men de er bekendte med faktorer, som kunne få hjælpe med at føre skiftet igennem i sommeren 2019.

Den første er Neymar's eget ønske om at iføre sig den hvide trøje.

Klubben har modtaget opmuntrende beskeder på det seneste, hvilket startede i London ved FIFA's "The Best" prisoverrækkelse, hvor Neymar sad meget tæt på delegationen fra Los Blancos.

Over de seneste par dage er spekulationerne taget til, da en af Real Madrids ambassadører blev set ved siden af Neymar på hans ferie, hvilket fremmer spekulationerne om at en aftale kan nås, selvom vejen dertil ser lang og kompliceret ud.

Ifølge deres tal har Los Blancos 200 millioner euros i banken, som de kan bruge, hvis de føler det nødvendigt.

Indtil 31. januar er alt muligt, men indikationerne er, at klubben vil vente.

Imens er Cristiano Ronaldo's fremtid mere uklar end nogensinde før.

Seneste artikler...