Guti: Ingen vil nogensinde gentage Zidanes bedrift med Real Madrid

Guti loverpriser Zidane til stor gallafest. Foto: Marca.com

Guti lægger ikke skjult på sin store begejstring for Zinedine Zidane, som han lovpriser for at vende tilbage til Real Madrid, selvom det har været en sværere start en som så for den franske træner.

- Ingen kommer nogensinde til at gentage det, som han har udrettet som træner i Real Madrid. Det er altid svært at vende tilbage til et hold, men de bliver bedre og bedre, siger Guti ifølge marca.com i et interview til en gallafest afholdt af LaLiga.

Guti står i skrivende stund uden trænerjob, da han, efter økonomiske uoverensstemmelser med Besiktas, ophævede sin kontrakt med den tyrkiske klub.

Han drømmer imidlertid om et nyt trænerjob, men afviser alligevel et fremtidigt trænerjob i Real Madrid.

- Nej. Min drøm er blot at blive træner. Når jeg snakker om Real Madrid, er det som fan. Jeg holder Real Madrid adskilt fra min drøm.

Guti maner til besindighed, selvom Real Madrids udtryk så skidt ud mod PSG, men som den forhenværende Real Madrid-spiller rigtig nok siger, så kan man aldrig begrave den spanske hovedstadsklub.

- Real Madrid kan aldrig begraves. Hele verden ved, at indsatsen mod PSG var overraskende. Attitude manglede og Zidane formulerede det meget godt efter kampen: Intensiteten skulle være bedre.

Real Madrid har siden blamagen mod PSG spillet et par gode defensive kampe mod henholdsvis Sevilla og Osasuna i LaLiga, hvor man har holdt disse hold fra store målchancer. Dette kan blandt andet tilskrives en bedre intensitet fra spillerne på banen.

Seneste artikler...

Annonce