Zidane: Det var tre ekstremt vigtige points

Zinedine Zidane var glad for dagens sejr ude over Alavés og efter kampen sagde han følgende:
- Vi spiller med stor seriøsitet. Vi vidste, at vi skulle kæmpe og det gjorde vi. Vi fik tre points på en meget svær bane. Det er en meget vigtig sejr, men uden at kigge på morgendagens kamp mellem Atlético Madrid og Barcelona. At vinde på disse baner, giver os liv. Vi spillede med stor personlighed.

Efter Sergio Ramos´ føringsmål, lykkedes det Alavés at kæmpe sig tilbage, inden Carvajal afgjorde kampen og om det sagde Zidane:
- Efter vores mål, kom Alavés længere frem på banen og vi trak os lidt tilbage, men vi trak os ikke ud af kampen. Vi tænkte, at vi skulle fortsætte i kampen og det gjorde vi.

Zidane var i en 4-4-2-formation og med Alphonse Areola i målet. Om de to beslutninger sagde han:
- Systemet betyder ikke noget, det vigtige er energien med bolden. Og så skal vi gøre tingene godt defensivt. Areola er dagens afgørelse. Han er en del af holdet og han træner godt og i dag reddede han os, sådan som Courtois også gør det. Han gjorde det helt fantastisk godt.

Det er endnu for tidligt at snakke mesterskab, men Zidane ville godt vedkende sig, at det er vigtigt at få sejre med fra kampe som i dag:
- Det er klart, at kan man vinde en svær kamp som i dag på en svær bane, så skal man forstå at kæmpe og det er meget vigtigt. LaLiga er lang, men det er tre ekstremt vigtige points, frem for alt efter den måde, som kampen blev spillet på. De udlignede, men vi vidste, at vi skulle kæmpe, men med ro. I disse udekampe ved vi, at det er svært, vi ved at vi skal kæmpe om mesterskabet til det sidste og det gjorde vi i dag mod en modstander, som gør det rigtig godt.

Zidane blev også spurgt, om det er et mere pålideligt hold end tidligere:
- Alle er bedre, Militao gjorde det rigtig godt, selv om han ikke har spillet meget. Der er ændringer på holdet og dynamikken er den samme og det er meget vigtigt for mig. Jeg regner med alle spillere, nogle mere end andre, men der er 60-70 kampe om året, hvis vi tager landskampe med og i dag svarede holdet på den rigtige måde.

Endelig var der også ros til Isco, som har spillet de to seneste kampe for Real Madrid:
- Vi har aldrig tabt Isco, på nogen måde, han har hele tiden været vigtig, herudover har han personlighed, det er ikke svært for ham at dukke op i et vanskeligt øjeblik og i dag var han igen fænomenal. Dette er et langt og sejt træk, men at vinde disse kampe giver stor selvtillid.

Seneste artikler...

Annonce