Usandsynligt med køb af Camavinga i 2020

Real Madrids muligheder for at hente 17-årige Eduardo Camavinga i det kommende transfervindue er i dag blevet betydeligt mindre. Det skyldes, at den franske ligaforening i dag har offenliggjort PSG som vindere af Ligue 1, mens Marseille får direkte adgang til Champions League via andenpladsen. Rennes på tredjepladsen får adgang til kvalifikationen til den store europæiske turnering. 

Ligaen blev afgjort ved, at man udregnede pointene ud fra det antal kampe, som hvert hold har spillet, men eftersom det kun er PSG og Strasbourg, der har spillet en kamp færre end de resterende 18 hold, har det naturligvis ingen betydning for topstriden. PSG fører ligaen med 12 point ned til andenpladsen, mens Strasbourg er placeret i midten, så Rennes beholder altså tredjepladsen, der giver adgang til kvalifikationen til næste sæsons Champions League.

Camavinga har angiveligt en aftale med Rennes om, at han bliver i klubben i næste sæson, hvis man kvalificerer sig til Champions League, og det kan altså nu blive aktuelt. Derfor er det muligt, at Real Madrid skal betragte Camavinga som en 2021-plan ligesom Kylian Mbappé.

Seneste artikler...