Brahim: Truppens yderste mandat

Tilbage i januar 2019 brugte Real Madrid 17 millioner euro på at hente Brahim Díaz i Manchester City, men spanieren er i dag ikke tættere på førsteholdet i det spanske, end han var i det engelske.

Brahim blev hentet på et tidspunkt, hvor Real Madrid havde en række skader til holdets offensivspillere, men efter de igen blev klar, har Brahim ikke haft den store mulighed for spilletid.

I slutningen af sidste sæson virkede det som om, at Zidane havde tiltro til den vævre kantspiller, da en sæson uden mulighed for at hente trofæer skulle spilles færdig. Derfor kunne man dengang tro, at Zidane ville gøre brug af Brahim i den efterfølgende sæson, men to skader kort efter hinanden holdt ham fra at deltage i U-21-EM med Spanien og få en ordentlig optaktssæson med Real Madrid.

Brahim spiller den plads, som der er størst rift om i Real Madrid, hvor spillere som Hazard, Bale, Vinícius, Vázquez, Rodrygo, Asensio og måske også Isco og James er foran ham i køen til spilletid. Han kan dog være heldig at drage fordel af, at Zidane kommer til at have mulighed for at lave fem udskiftninger per kamp, når ligaen genoptages, men i klubben håber man sandsynligvis på, at spanieren vil acceptere en lejeaftale i næste sæson, eftersom det som ung, lovende spiller er dyrt for udviklingen at befinde sig i holdets alleryderste periferi.

Seneste artikler...

Annonce