Spansk presse: Reguilón kan blive næste sommersalg

Sergio Reguilón kan meget vel blive den næste spiller, som Real Madrid kommer til at indkassere lidt mønt på i sommerens transfervindue, efter spanieren har spillet en flot sæson i Sevilla og givetvis ikke vil tage til takke med en reservetjans i den spanske hovedstad.

Det spanske medie El Confidencial regner med, at Real Madrid kan hive mellem 20-25 millioner euro i land for venstrebacken, der i så fald vil komme til at lide samme skæbne som Achraf Hakimi, der blev afhændet til Inter for 40 millioner euro + diverse variabler.

Den 23-årige venstreback skulle efter sigende ikke være imod at nappe en sæson mere på lån i Sevilla, og det er heller ikke en løsning, som Real Madrid nødvendigvis vil være afvisende overfor, hvis man da ikke kan komme af med spanieren permanent. 

Det spanske medie Bernabéu Digital beretter i tillæg om, at flere af Reguilóns tidligere holdkammerater i Real Madrid gerne så ham tilbage i truppen, men det bliver rigtig vanskeligt at opfylde dette ønske, da Zinedine Zidane tydeligvis foretrækker den nuværende konstellation med Ferland Mendy og Marcelo, der også virker til at supplere hinanden godt. 

Seneste artikler...

Annonce