Courtois: Det var specielt at slå Barcelona på hjemmebane

Real Madrid belgiske verdensklasse-keeper og snarlige vinder af Zamora-trofæet, Thibaut Courtois, har til La Entrevista Codere snakket om sine højdepunkter i Real Madrid i sæsonen.

Courtois fortalte blandt andet om sin stolthed over at repræsentere klubben, og derudover fremhævede han to kampe fra sæsonen. Den ene var 2-0-sejren over Barcelona på hjemmebane, hvor belgieren sagde:
- Når vi spiller kampe som El Clásico, bliver jeg nogle gange nødt til at nive mig selv for at se, om det er virkeligt. At vinde min første Clásico på Bernabéu denne sæson med et rent bur var meget særligt.

- Det samme var det at vinde den spanske Super Cup på straffespark imod Atlético Madrid, det var fedt. Det er de to kampe, som skiller sig ud for mig, selvom der har været andet, hvor jeg har spillet godt, og som også er noget særligt.

Selvom Courtois lukkede et mål ind imod Granada, fører han stadig i jagten på Zamora-trofæet med 0,58 mål lukket ind per kamp foran Jan Oblak (0,72), Unai Simón (0,88) og Marc-André ter Stegen (0,97).

Seneste artikler...

Annonce