Rodrygo forsvarer Varane

Zinedine Zidane har sædvanligvis en overraskelse eller to i ærmet, når startopstillingerne til holdets kampe bliver offentliggjort, og i går aftes var det, at Rodrygo fik pladsen på højrekanten.

Rodrygo takkede for pladsen med at lave en flot assist til Karim Benzema, men samtidig måtte han være vidne til at Raphaël Varane to gange forærede Manchester City scoringer i den anden ende, men brasilianeren mener ikke, at det vil ødelægge franskmandens eftermæle i klubben:
- Det er noget, som sker af og til. Det er en skam, men han er en stor spiller, og jeg tror ikke, at det vil plette hans eftermæle i Real Madrid.

Den blot 19-årige brasilianer blev spurgt ind til sine følelser efter kampen, og her sagde han:
- Trist, men vi kæmpede til det sidste. Det var svært for os at score, fordi de er et godt hold. De er meget stærke her (på hjemmebane, red.).

Real Madrid vandt både La Liga og den spanske Super Cup i løbet af sæsonen, mens man skuffende røg ud til Real Sociedad i Copa del Rey og var dårligst imod Manchester City i Champions League, og Rodrygo blev bedt om at give sæsonen en karakter, hvortil han svarede:
- En 9’er, vi har haft en stor sæson.

Seneste artikler...

Annonce