Fortsat fokus på salg

Real Madrids tidlige CL-exit har åbnet debatten i spansk presse, om Real Madrid burde fokusere på at investere massivt i truppen, frem for at være fuldt fokuserede på at afhænde spillere, men det er spillersalg, som denne sommer bliver det helt store emne i klubben.

Man har allerede afhændet fire spillere, som til sammen har indbragt knap 50 millioner €, men det var alle spillere, som var udlejet til andre klubber i den netop overståede sæson, nemlig Achraf, Javi Sánchez, De Frutos og Dani García.

Nu venter de spillere, som var en del af truppen og her gælder det først og fremmest offensiv-trioen bestående af James, Bale og Mariano. De to førstnævnte har længe vist, at de ikke hører til i Real Madrid med deres fornærmende opførsel, men Real Madrid vil angiveligt også forsøge at sælge Mariano, som fortsat vurderes at stå bag Jovic i køen til spilletid, men der er dog også tilbud på serberen, som ikke har haft sin bedste sæson.

Real Madrid skal også beslutte sig i forhold til to andre udlejede spillere, nemlig Ceballos og Reguilón og netop nu ligner det, at man vil forsøge at sælge dem og få nogle penge i kassen, mens Ødegaard og Take Kubo fortsætter på lejemål i den kommende sæson.

Seneste artikler...

Annonce