Odriozola vinder et trofæ hvert 153. minut

Álvaro Odriozola blev i januar udlejet til Bayern München efter kun at have spillet fem kampe i sæsonen for Real Madrid, og efterfølgende er det blot blevet til yderligere fem kampe for den tyske storklub. Ikke desto mindre har spanieren været med til at vinde hele fire trofæer på sine blot ti kampe.

Hos Bayern München var han med til at vinde Bundesligaen og DFB-pokalen, mens han med sine fire kampe i La Liga var med til at vinde det spanske mesterskab, og selvom han sad på bænken i begge kampe i den spanske Super Cup, var det nok til at få en medalje.

Han kan endda vinde sæsonens femte trofæ, hvis Bayern formår at gå hele vejen i Champions League.  Forleden fik han sin debut i den store turnering for Bayern, da han blev skiftet ind efter 71 minutter, og det takkede han for ved at lægge op til Robert Lewandowskis andet mål i 4-1-sejren over Chelsea.

Odriozolas fire sæsontrofæer på den beskedne spilletid betyder, at han i øjeblikket vinder et trofæ hvert 153. spilleminut. Dette gennemsnit ser heller ikke ud til at stige til kampen mod Barcelona på fredag, eftersom hans spilletid i Champions League mest skyldtes, at man ønskede at hvile Joshua Kimmich, mens Benjamin Pavard var ude med skadesproblemer.

Bayern München ser ikke ud til at have nogen planer om at beholde Odriozola i næste sæson, og de seneste rygter går i stedet på, at han igen får chancen som andetvalg på højrebacken efter Dani Carvajal i Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce