Også Ceballos kan være på vej tilbage

CEBALLOS 380x501Thumb

Tidligere i dag meldte spansk presse, at Real Madrid har besluttet sig for at hente Martin Ødegaard hjem og nu er de selvsamme medier enige om, at det samme kan ske for Dani Ceballos.

Den spanske midtbanespiller har været på lejeophold hos engelske Arsenal og herfra var det meningen, at han enten skulle have forlænget sit ophold eller være solgt til en anden klub, men Corona-krisen har fået Real Madrid til at ændre holdning og man er ikke længere så opsatte på at få ham afhændet.

Det er fortsat Zinedine Zidane, som får det sidste ord at skulle have sagt i den sag og Dani Ceballos er blevet lovet en samtale med Real Madrid efter klubbens CL-exit til Manchester City.

Dani Ceballos kan dermed blive den fjerde spiller, som returnerer til Real Madrids førsteholdstrup til den kommende sæson. I forvejen har man aftaler med Andriy Lunin og Álvaro Odriozola, samt altså Martin Ødegaard.

Log-på for at kommentere


Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #1 1 måned 5 dage siden
Hvis vi ser på truppen og hvor vi skal forbedre os på midtbanen, så er det vel den kreative del af den. Vi har Isco og James, som decideret 10'ere, men ingen af dem er gode nok. Det skyldes helt sikkert også, at taktikken og formationen på ingen måder er tilpasset dem. Kroos og Modric er de 2 bedste 8'ere i verden, hvis ikke i historien. Her taler jeg Modric generelt.
Ingen af dem er dog gode nok på modstanderens banehalvdel, hvor deres afleveringer er for sikre og for meget til siden. Der skal selvfølgelig bevægelse til for at kunne skabe pladsen, men når den ikke er der, så skal afleveringen lægge millimeter præcist, og det gør den bare sjældent, hvis vi taler afleveringen igennem kæderne som er chanceskabende.

Det er lidt her jeg synes vi halter. Valverde giver virkelig noget liv til holdet, hvis han får lov til at være 8'er og ikke kantspiller. Jeg kunne virkelig godt forestille mig, eller jeg decideret håber på, at Ødegaard egentlig skal overtage Kroos rolle på sigt. Så Valverde skal være den rendyrket 8'er, som egentlig skal holde spillet igang og bygge spillet op nedefra og få den spillet op til en Ødegaard, som så skal kreere på modstanderens sidste 1/3 del. Det frigiver ham også til at kunne tage hans fremragende dybdeløb, hvor vi så har en mand som kan slå den rigtige bold.

Mit problem er lidt hvad Ceballos skal ind og tilbyde holdet. Zidane elsker rotation, men han elsker også at bibeholde sin stamme som han stoler på. Hvilken rolle skal Ceballos ha? For han tilbyder jo lidt det Modric gør, men bare med kæmpe niveauforskel. Spørgsmålet er om tiden i Real Madrid ikke er løbet fra hans spil?
Det er selvfølgelig også lidt mit håb. Jeg er kæmpe fortaler for at en 3-mandsmidtbane består af en 6'er, 8'er og 10'er. Casemiro/Camavinga, Kroos/Ødegaard, Valverde/?.
Godt nok elsker Zidane at kunne justere på det taktiske, men jeg ser bare ikke Ceballos passe ind nogen steder. Jeg vil ikke have noget imod at han kommer tilbage, men jeg ser ham bare ikke som værende god til andet end at være en periferi spiller, som han ikke selv vil være.
DeLaRed svaret på emne: #2 1 måned 5 dage siden

9eren skrev: De la red, prøv at bevis det!

Altså de kampe jeg har set med ham og klip, er der meget bevægelse i hans spil og kreativitet med bolden.


@9eren, med glaede ;-)

Nu skal det lige siges at jeg bygger stoerste delen af mine observationer ang. Ceballos på hans kampe for Real (har set dem alle), da han i de faa kampe jeg har set med Arsenal i denne season ikke har vaeret på banen, her haefter jeg mig dog ved at han ikke har formaaet at spille sig på Arsenals hold som fast del af start 11’eren, og det er nu om noget det niveau som vi minimum skal forvente hvis vi skal have en spiller til Real, selv som indskiftnings spiller (det var ikke en kritik af Arsenal, men der er nu bare engang en stor klasse forskel på de 2 klubber)

Bold Kontrol:
Det er nemt at se en youtube video over Ceballos’ 10 bedste aktioner i kamp, men problemet er bare at en saadanne video kan man lave med alle professionelle fodbold-spillere (der faar minutter naturligvis), det betyder dog på ingen vis at han spiller på det niveau hele tiden. Som vi saa det et utal af gang for Real, saa har han en utrolig svag foerste beroering, som goer at han ofte skal bruge 2-3 berøringer for at at faa bolden under kontrol, som er preaecis det jeg mener med at han er betydeligt saenker farten i vores angreb (vi har set praecis det samme fra James, og derfor spiller han ikke FAKTUM!), han er lang tid om at orientere sig fremad i banen naar han har bolden i foedderne, og ihvertfald for Real saa vi ham loebe og spille mere på tvaers i banen end han goer frem i banen, og saa goer han det uden fart, for Hurtig kan man ikke kalde Ceballos. Og saa ser han ofte nervoes og ukomfortabel ud, naar han bliver presset mand-til-mand, hvorimod en spiller som Isco er sublim i at holde på bolden og lade modstanderne loebe sig traette. Saa der er IMO intet der taler for at han kan goere noget positivt for vores offensiv, han mangler simpelthen teknikken og overblikket til at blive rigtig farlig på den centrale/offensive midtbanen for et hold som Real, saa med ham på banen bliver vi kun endnu langsommere.

Afleveringer:
Praecis som vi har set det med James iaar, saa er Ceballos mester i at smide selv de nemmeste afleveringer ud over side-linjen eller ind i foedderne pa modstanderen(dette har han vist gjort bedre i Arsenal, men hvem siger det ikke bliver det samme lort hvis han kommer retur til spanien), han er langt under det niveau vi ser fra Modric, Kroos og Isco på den front, og saa er han heller ikke noget saerligt hvad angaar Indlaeg, han kan ihvertfald ikke hamle op med de bolde spillere som Kroos, Asensio og Marcelo ligger ind i boxen. Dette goer igen at vi ofte har set holdets offensive rytme blive brudt, fordi Ceballos ikke kan holde bolden i egne raekker. Saa her falder han også bare igennem naar det kommer til det niveau vi skal forvente.

Slut-produkt:
Det siger lidt sig selv
19/20 - 2.342 minutter - 2 mål - 2 assist
18/19 - 1.922 minutter - 3 mål - 2 assist
Det er bare langt fra godt nok til Real,vores defensive midtbane spiller (case) har vaeret mere faarlig på banens sidste 3’del end Ceballos i begge seasoner. Sjovt nok saa har han egentlig hoejden til at kunne vaere staerk i hovedspillet, men han fylder simpelthen for lidt til på nogen maade at vaere faarlig i luftrummet, han bliver alt for nemt skubbet vaek.
Disse tal viser at han ikke har det overblik der skal til at blive farlig i feltet, eller til virkelig at kunne skabe noget for sine medspillere.

Defensiven:
Vi bliver noed til at erkende at naar man spiller med om de store pokaler, saa skal man bruge hele holdet i baade offensiven og defensiven, her er der kun spillere på niveau med Ronaldo/Messi som kan forsvare at resten af holdet tager deres del af defensiven. Vi ser det tydeligt hos Klopp’s Liverpool, her er der 11 mand der konstant arbejder sammen, og det samme har vi jo set fra Real’s side iaar, hvor vi med ligaens bedste defensiv har koert et mesterskab hjem, og her har spillere som Kroos, Modric og Valverde taget en stor del af den defensive kage, selv spillere som Isco, Hazard og Vini har i mange kampe (isaer dem hvor vi har spillet overbevisende) vist vilje og arbejds-iver i defensiven. Her er der fra Ceballos’ side alt for mange mangler, jeg er med på at han laver et kaempe stort loebe arbejde, men det er ofte hvad jeg kalder alibi-loeb, da han sjaeldent naar frem til manden før bolden er spillet viedere, han har også tendens til at lave pres-spil på egen haand, som naar det ikke lykkedes aabner store huller i midtbane kaeden, og naar han saa foerst er loebet frem, har han tendens til ikke at gide at tage tilbage-loebet, og saa har vi også i et par situationer set ham komme for sent i tacklinger, og det er bare ikke med overlaeg som naar Modrics og Kroos laver et profensionelt frispark, det er simpelhen fordi han mis-timer hans loeb, og roede-kort kan vi ikke bruge til noget. Han er IMO simpelthen for u-intelligent i sit defensive spil, og det vil efter min mening vaere en betydelig svaekkelse af midtbanen naar han skal tage den tjans frem for (Modrics, Kroos, Valverde og selv Isco). (Hertil skal naevnes at vi i denne debat også har medregnet Odegaard som vaerende Real spiller, og jeg har i en anden traad naevnt at jeg gerne ser ham blive koert i stilling som Modric’s arvtager, jeg har dog mine forbehold over hans defensive arbejde, som jeg ikke ser som hans staerke side, jeg vil dog gerne give ham 12 maaneder til at modbevise mig eller at laere den del af spillet(hvem bedre end Modric at laere af), her ved vi bare hvad Ceballos bringer, da han allerede har faaet chancen)

Spilletid:
Saa hvis vi henter Odegaard som du selv naevner, og Isco og Modric bliver i klubben, selv hvis vi saelger Bale, James og Brahim, saa er der langt fra nok spilletid til en spiller som Ceballos, som uden tvivl vil falde helt bagerste i koen efter Kroos, Modrics, Valeverde Oedegaard og Isco, for Ceballos er nemlig ikke kant-spiller, det har han på ingen maade i sig, og med Asensio tilbage saa skal han også have minutte...Og ifht til at Isco imod forventning forlader os, saa har vi baade oedegaard og asensio som kan spille i de rum næste season, og hvis vi kigger 12 maaneder frem, kunnemman også haabe på at Kubo vender hjem, som også sagtens kan klare den rolle, alle 3 spillere som IMO er niveau’er hoejere end Ceballos. Ceballos har for et par uger siden udtalt at uanset hvor han spller vil ha spille minimum 35 kampe, men hvordan kan vi forsvare det, med mindre der kommer en skade….og det bringer mig saa til sidste punkt…

Snot-unge:
Ceballos har udtalt sig i negative vendinger omkring Zidane, og den form for uprofessionalisme har vi ikke brug for og skal vi heller ikke acceptere (praecis som jeg tidligere har naevnt med James), og proev saa at taenk hvad en uintelligent Ceballos siger til pressen naar han ikke har vaeret på banen i 4-5 kampe i traek, det kan kun blive en daarlig situation, som hverken klubben, Zidane eller for den sags skyld Ceballos kan vaere tjent med.

Kun i en verden hvor Militao og Lucas Vasquez stod for vores centrale midtbane kunne vi begynde at tale om Ceballos som back-up, faktum er han er ikke en skid bedre end James, som jo ligesom Ceballos har bevidst at han ikke har kunne spille sig på holdet hos hverken Bayern og Real. Et hold som Arsenal skal Ceballos vaere glad og tilfreds for, jeg mener dog også det er ende-stationen for hvad talentet raekker til...Han skal saelges hurtigst muligt, vi har hverken plads til ham eller brug for ham, vi har andre pladser (f.eks defensiv midt) hvor vi har brug for forstaerkninger….og saa skal vi også huske på at hvis vi henter ham hjem er det jo os der skal betale hans loen, lad nu hellere de penge gaa til loenninger til en plads vi har brug for og ikke et 5-6 hjul på vores centrale midtbane. Og hvis vi virkelig ville hive endnu en central offensiv spiller hjem, saa lad det da for guds skyld vaere Oscar, som i det mindste har bevist han er mål-faarlig!

(ovenstaaende er ikke et forsvar af nogen spillere, det er udelukkende møntet på det faktum at Ceballos ligger bag alle i koen til spilletid)
Real HWL's profilbillede
Real HWL svaret på emne: #3 1 måned 5 dage siden
Velkommen tilbage til nul spilletid Ceballos. Sælg ham dog.
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #4 1 måned 5 dage siden

9eren skrev: Ceballos er overhovedet ikke statisk i sit spil.


Det skriver jeg heller ikke, min pointe er at midtbanen som helhed forbliver for statisk med ham på holdkortet og at der er brug for en anden type der kan lirke forsvar op, fordi hans type ikke vil gøre den store forskel.

Ceballos har et godt drive i sit spil, mange pasninger i en kamp og har en pæn pasningsprocent, men over en sæson leverer han hverken mange mål, assists eller key passes. Den type har vi bare for mange af på midtbanen, hvor bolden bare bliver ført rundt i egne rækker uden at de rigtigt kommer videre.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #5 1 måned 5 dage siden
De la red, prøv at bevis det!

Altså de kampe jeg har set med ham og klip, er der meget bevægelse i hans spil og kreativitet med bolden.
DeLaRed svaret på emne: #6 1 måned 5 dage siden

9eren skrev: Ceballos er overhovedet ikke statisk i sit spil.


Jo han er ;-)
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #7 1 måned 5 dage siden
Ceballos er overhovedet ikke statisk i sit spil.
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #8 1 måned 5 dage siden
Jeg er egentlig ret glad for Ceballos som spiller, og ville gerne beholde ham, men han er bare endnu en midtbanespiller i rækken der triller bolden rundt og holder midtbanen for statisk. Ind med Ødegaards kreativitet og ud med Isco og James. Ceballos kan da lejes ud igen, men der skal penge ind på kontoen så vi kan hente spillere hvor der virkelig er plads til forbedringer.
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #9 1 måned 6 dage siden
Forhåbentlig tester Real Madrid blot Arsenal i håb om et salg og ikke udlejning. For mig har han ingen rolle at spille i Real Madrid, dertil er niveauet simpelthen for lavt. Ja, han kan side på bænken, men det tvivler jeg stærkt på at han er okay med.
Lars1991 svaret på emne: #10 1 måned 6 dage siden

Matamoro skrev: Isco er 28 og kan højst forvente en reservetjans i den kommende sæson. Hvis man skal have penge for ham så skal man sælge ham nu. Ergo skal vi have en anden der kan agere backup for Kroos. Det kan lige så godt være Ceballos. Så mangler vi bare at klubben også henter Reguilon så vi kan få lidt penge for Marcelo. Vinicius kan man lige så godt udleje. Zidane har tydeligvis ikke fidus til ham.

A-holdet
...............Casemiro...............
......,.Valverde....Kroos.........
Ødegaard .............Rodrygo
..................Benzema.........,,,

B-holdet
.................Casemiro............,,
........Modric .......Ceballos...
Asensio..........................Hazard
.......................Mariano...........,,,


Vinicius er den spiller der har fået mest spilletid af alle vores offensive spillere, på nær Benzema. Hvorfor tror du ikke Zidane har fidus til ham?
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #11 1 måned 6 dage siden
Fin breddespiller, men ændrer jo ikke noget i det store hele.

Ødegaard kunne rent faktisk bringe vores spil noget i form af dybdebolde der splitter forsvaret ala Guti.

Men når jeg kigger på kampen mod City f.eks. - eller bare generelt kigger på holdet - så kan Ceballos ikke bringe noget mærkbart. Jeg synes det er tydeligt at vi stadig er meget afhængige af vores backer offensivt, som de fleste hold er i moderne fodbold. Og der er hverken Carvajal eller Mendy gode nok. Der er milevidt fra Marcelo og Dani Alves typerne og så til vores nuværende trup. Og så er fløjene næste problem. Hazard skulle være manden, men er det ikke. Asensio er et spørgsmålstegn og så har vi to unge brasilianere, som også mangler mange års erfaring endnu.

Ødegaard skal i øvrigt spille 8'er eller 10'er - det ville være skørt at bruge ham som fløj. Vi skal have wings der kan bryde igennem, score mål og udfordre.

Jeg håber lidt på at vi kan lave en bytter med Isco + penge for Dybala.
Zyconith's profilbillede
Zyconith svaret på emne: #12 1 måned 6 dage siden
Ja tak!
Matamoro svaret på emne: #13 1 måned 6 dage siden
Isco er 28 og kan højst forvente en reservetjans i den kommende sæson. Hvis man skal have penge for ham så skal man sælge ham nu. Ergo skal vi have en anden der kan agere backup for Kroos. Det kan lige så godt være Ceballos. Så mangler vi bare at klubben også henter Reguilon så vi kan få lidt penge for Marcelo. Vinicius kan man lige så godt udleje. Zidane har tydeligvis ikke fidus til ham.

A-holdet
...............Casemiro...............
......,.Valverde....Kroos.........
................. Ødegaard
.......Benzema......Rodrygo

B-holdet
.................Casemiro............,,
........Modric .......Ceballos...
Asensio..........................Hazard
.......................Mariano...........,,,
DeLaRed svaret på emne: #14 1 måned 6 dage siden

Jakobsif555 skrev:

DeLaRed skrev: Gravesen - Illarramendi - Ceballos
IN THAT ORDER!

Vi kan godt blive enige om at han aldrig bliver starter. Men mangler klubben penge og vi ikke kan købe de rigtige spillere til en lavere pris end vi kan sælge Dani. Så er jeg egentlig fint tilfreds med at få ham ind som backup.

Eneste jeg kan være bekymret over er spilletiden til ham og Ødegaard, hvis både Isco og Modric bliver. Det kræver 100 procent salg eller leje af Bale, James, Brahim og Lucas før vi ikke har for mange spillere i truppen.


Det er en fair holdning, men ud over at jeg naturligvis er dybt uenig, saa staar vi praecis som du naevner ikke med et problem paa den centrale midtbane, hvis altsaa rygterne om Odegaard er sande, da Ceballos ikke goer det bedre paa hoejre kanten end Valverde (Hvor Asensio, Rodrygo og LV alle er foran i koeen), saa kan han kun bruges paa den offensive midt (lad os ikke begynde at tale om alle manglerne i hans defensive spil) og vi maa forvente at baade Kroos, Modric og Valverde ogsaa er at finde i klubben i naeste season, saa hvad skal vi bruge et 5 hjul til, det kan kun skabe problemer, isaer for en spiller (Ceballos) som har vaeret meget tydelig om at han vil have minimum 35 kampe naeste season.

Hvis vi saa kigger paa Isco rollen, nu tvivler jeg paa at Isco forlader os denne sommer, men hvis vi nu goer som om, saa er det praecis ikke en spiller som paa +2.300 minutter kun har formaaet at score 2 maal og lave 2 assist i en klub hvor han i flere perioder ikke har vaeret fast mand i start opstillingen, vel og maerke en klub som uden tvivl lige er et par niveauer under Real, vi kan burge til noget. Vi har netop ikke bruge for en spiller der goer vores angreb endnu langsommere og som ikke har noget slut produkt, dem taenker jeg vi har nok af. Saa hvis vi virkelig skulle bruge en erstatning for Isco ville det give meget mere mening at hente Oscar hjem, der trods alt har scoret 9 maal og lavet 2 assist, paa et hold der spiller langt under Arsenals niveau. Ud over det har vi ogsaa en Oedegaard som ville vaere spaendende at afproeve i Isco's frie rolle imellem kaederne, uden tvilv en meget staerkere loesning end Ceballos, som jo over de sidste 2 seasoner tydeligt har bevist at han ikke har niveau'et til Real, selv som indskiftings spiller.

Jeg kalder den gerne nu, kommer Ceballos retur til Klubben og beholder vi alle mand paa den nuvaerende centrale midtbane, saa skal vi weekend efter weekend hoerer paa ZZ forsvare overfor pressen hvorfor Ceballos ikke spiller, og i sidste ende saa kommer Ceballos igen igen til at sige noget dumt om klubben og traeneren i pressen som giver samme smag i munden som James og Bale i denne season. Det bliver et kaempe rod, og det har vi slet ikke brug for. Lad ham nu bare blive i Arsenal for 15-20Mio, det er penge i posen til en Back-up til Casemiro eller til Naeste sommers forventede stor indkoeb!
Jakobsif555 svaret på emne: #15 1 måned 6 dage siden

DeLaRed skrev: Gravesen - Illarramendi - Ceballos
IN THAT ORDER!

Vi kan godt blive enige om at han aldrig bliver starter. Men mangler klubben penge og vi ikke kan købe de rigtige spillere til en lavere pris end vi kan sælge Dani. Så er jeg egentlig fint tilfreds med at få ham ind som backup.

Eneste jeg kan være bekymret over er spilletiden til ham og Ødegaard, hvis både Isco og Modric bliver. Det kræver 100 procent salg eller leje af Bale, James, Brahim og Lucas før vi ikke har for mange spillere i truppen.
DeLaRed svaret på emne: #16 1 måned 6 dage siden
Gravesen - Illarramendi - Ceballos
IN THAT ORDER!

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.