Florentino Pérez holder fast: Vil ikke hente Cavani

Real Madrid har lagt en strategi, der skal forsikre, at klubben kommer godt igennem coronakrisen sportsligt såvel som økonomisk, og denne plan agter præsident Florentino Pérez at holde fast i.

Ifølge MARCA vil man forsøge at spare yderligere 100 millioner euro, ligesom truppen kan se frem til endnu en nedskæring af lønnen på 20 %, og derfor ligger det ikke i kortene, at Real Madrid vil gå efter nye spillere til truppen, selvom transferfrie Edinson Cavani har været nævnt i forbindelse med Los Blancos.

Angiveligt er det ovenikøbet fortsat en mulighed, at én eller flere af truppens tre reserveangribere, Mariano Díaz, Borja Mayoral eller Luka Jovic, vil forlade klubben gennem salg eller leje, men Real Madrids præsident vil i så fald ikke erstatte den pågældende spiller med en ny angriber.

Pérez har valgt at sætte klubbens stabilitet som den absolutte førsteprioritet, og han har fortsat tiltro til Zidanes evner og truppens kvalitet, og derfor vil man ikke gå i panik og indgå i forhandlinger med nye spillere. Eventuelle nye tilføjelser til truppen vil først for alvor blive drøftet, når der igen kan komme fans på stadion, hvilket muligvis først bliver til januar.

Seneste artikler...

Annonce