Zidane: Benzema-Vinícius-situationen betyder, at vi er i live

Zinedine Zidane har snakket med pressen forud for kampen i morgen imod Huesca, og der blev han naturligvis bedt om at forholde sig til situationen, hvor Karim Benzema tilsyneladende skulle have udtrykt sig særdeles kritisk over for sin unge holdkammerat, Vinícius. Zidane afviser dog, at det varsler om interne problemer:
- Det vigtigste er, at det er blevet håndteret, og spillerne har snakket sammen. Mange ting bliver sagt på banen, og der bliver de. Vi er et hold, og vi skal bruge vores energi på andre ting. Men det er en god ting, fordi det betyder, at vi er i live. De har snakket sammen, og længere er den ikke.

Om hvorvidt Benzemas omdømme har lidt et knæk efter situationen, sagde Zidane:
- Jeg tror ikke, det vil skade Benzemas omdømme. Det sker hele tiden. I dag er der mange kameraer, men det er altid sket. Der er intet problem, vi fokuserer vores energi på i morgen. Mange ting bliver sagt på banen; om andre og også om mig.

Om Hazard:
- Hazard har det godt, han har trænet med os, og fornemmelsen er god. Selvfølgelig er det kompliceret, når nogen har været skadet, men nu er han med os. Vi har mange kampe, og planen er, at han skal spille. Vi må se, hvordan vi vil bruge ham, men det gode er, at han har det godt. Det er det vigtigste.

Real Madrid har en vigtig kamp på tirsdag imod Inter, hvor man skal forsøge at få sæsonens første sejr i Champions League, men Zidane ønsker udelukkende at tænke på morgendagens kamp, som han vanen tro beskriver som en finale:
- Vores første finale er på lørdag. Tirsdagens kamp eksisterer ikke, fordi Huesca-kampen er fundamental. Vi er nødt til at tage tingene dag for dag, og det ved spillerne. I morgen er der en finale, ligegyldigt hvor meget folk snakker om tirsdag. Der er tre points på spil, akkurat ligesom imod Barcelona. Det er det eneste, vi må tænke på.

Seneste artikler...

Annonce